SJAJAN POTEZ NIKOLE RAĐENA: Posetio Gračanicu gde je klince učio vaterpolu, ZVEZDINA AKADEMIJA na Kosovu i Metohiji
Foto: Instagram

lepa misija

SJAJAN POTEZ NIKOLE RAĐENA: Posetio Gračanicu gde je klince učio vaterpolu, ZVEZDINA AKADEMIJA na Kosovu i Metohiji

Ostali sportovi -

Bivši srpski reprezentativac posetiće i Zvečan

Akademija vodenih sportova Crvena zvezda radi punom parom sa samo jednim ciljem, a to je rad sa decom i omasovljenje trofejnog sporta. Jedan od organizatora sjajnih kampova je naš trofejni vaterpolista Nikola Rađen.

Nikola Rađen
foto: Instagram

Prvi centar u kom se radilo sa najmlađim građanima Srbije bio je Ljig. Posle pet dana rada Akademija vodenih sportova Crvena zvezda se preselio u južnu srpsku pokrajinu Kosovo i Metohiju. Nikola Rađen i tim sjajnih stručnjaka stigli su u Gračanicu gde će narednih pet dana da rade sa mladima iz ovog mesta, ali okolnih mesta u kojim žive Srbi.

Posle Gračanice sledi selidba u Zvečan gde će da bude organizovan kamp od 20. do 25. jula. Nema sumnje da su Nikola Rađen i Akademija vodenih sportova Crvena zvezda usrećili mališane na svetoj srpskoj zemlji.

Posle rada na Kosovu i Metohije kamp se vraća u centralnu Srbije, tačnije u prestonicu Beograd gde će sa mladim da se radi od 5. avgusta do 23. avgusta. Na samim kampovima najmlađi mogu da nauče da plivaju, ali da naprave i prve vaterpolo korake. Srbija je zemlja vaterpola, a ovakvi kampovi i akademije mogu samo da pomognu da tako ostane i narednih decenija.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track