POSLE IZBORA VLADANA MIKETIĆA ZA PREDSEDNIKA BK CRVENA ZVEZDA: Bivši šampion i kapiten Zlatko Došljak novi sportski direktor
Foto: Privatna Arhiva

boks

POSLE IZBORA VLADANA MIKETIĆA ZA PREDSEDNIKA BK CRVENA ZVEZDA: Bivši šampion i kapiten Zlatko Došljak novi sportski direktor

Ostali sportovi -

Zanimljivo je da je nekadašnji kapiten crveno-belih u ringu aktivno igra fudbal za veterane našeg najtrofejnijeg kluba

Posle izbora Vladana Miketića za novog predsednika bokserskog kluba Crvena zvezda, za sportskog direktora je izabran Zlatko Došljak, nekadašnji neustrašivi šampion i kapiten crveno-belih. Miketić i Došljak su na Zlatiboru obišli ekipu pred naredni meč regionalne lige protiv Radnika u Bijeljini početkom septembra, a sastali su se i sa predsednikom BS Srbije Nenadom Borovčaninom.

Tokom susreta sa Borovčaninom, Miketić i Došljak su istakli da Crvena zvezda u narednom periodu želi da bude perjanica srpskog boksa i najbolji putokaz za druge klubove. Zajednički su ocenili, da se uz veliku podršku države boks polako vraća na stare staze uspeha, a kruna će svakako biti održavanje Svetskog prvenstva u Beogradu ove godine.

Došljak je često i stručni konsultat tokom TV prenosa bokserskih mečeva, a zanimljivo je da aktivno igra fudbal za veterane Crvene zvezde!

Vladan Miketić
foto: Privatna Arhiva

- Dolaskom Miketića, imamo najviše ambicije, kako u Srbiji, tako i na prostoru bivše Jugoslavije. Zvezda će ponovo biti najbolja - poručio je sa Zlatibora Zlatko Došljak.

Kurir sport/ L. Delić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track