SKANDAL SE NASTAVLJA: Nema kraja bolesnom VREĐANJU I PROZIVANJU ni posle odluke Pazaraca da istupi iz lige! Sramne poruke navijača
Foto: Printscreen/Facebook

sramota

SKANDAL SE NASTAVLJA: Nema kraja bolesnom VREĐANJU I PROZIVANJU ni posle odluke Pazaraca da istupi iz lige! Sramne poruke navijača

Ostali sportovi -

Ne stišava se bura nakon dešavanja sa utakmice Crvene zvezde i Novog Pazara u okviru Arkus lige Srbije.

Upravni odbor Novog Pazara je u četvrtak saopštio da će klub istupiti iz lige, međutim, direktor lige je za Kurir poručio da je o takvoj odluci čitao jedino u medijima.

Podsetimo, na utakmici 5. kola Arkus lige, navijači domaće ekipe su u dvorani Šumice vređali rukometaše gostujuće ekipe na nacionalnoj i verskoj osnovi, a puno polemike je izazvao i transparent koji su navijači podigli u jednom trenutku.

Brzo su stigle osude sa više strana, a ljudi iz Novog Pazara su odmah nakon utakmice pomenuli istupanje iz lige.

Sada, situacija nije smirena, klub je odluku o izlaženju iz takmičenja saopštio na zvaničnom Fejsbug nalogu, a čak i tu je mogao da se vidi veliki broj uvredljivih komentara.

Jedan od "uljeza" na stranici Novopazaraca poručio je svima "da bi trebalo da se vrate u Tursku gde im je i mesto", što je izazvalo lavinu odgovora.

Komentari, Novi Pazar
foto: Printscreen/Facebook

Mnogi nisu uspeli u mirnom tonu da odgovore, pa osim uvreda mogu da se pročitaju i osude "četničko-fašističkog ponašanja" i poruke podrške RK Novi Pazar. Bez biranja reči, pljušte uvrede na nacionalnoj osnovi sa obe strane, i samo je pitanje da li ima kraja ovakvom ponašanju, makar kada je sport u pitanju.

Kurir sport

Bonus video:

00:25

ŠOKANTNA ODLUKA PAZARACA: Novi Pazar ISTUPIO iz lige Srbije!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track