IVANA JE SRPSKI DIJAMANT: Vuleta osvojila zlatnu medalju na mitingu Dijamantske lige!
Foto: Profimedia

bravo

IVANA JE SRPSKI DIJAMANT: Vuleta osvojila zlatnu medalju na mitingu Dijamantske lige!

Ostali sportovi -

Srpska sportska heroina Ivana Vuleta, osvojila je zlatnu medalju i u Dijamantskoj ligi! Srpkinja je pobedila na čuvenom atletskom mitingzu u Cirihu. Skok za pobedu je bio 6.97 metara.

Ivana Vuleta
foto: Profimedia

Ivana je u četvrtak uveče u Cirihu zauzela prvo mesto u skoku udalj, sa fantastičnim rezultatom od skoro sedam metara. U prvoj seriji ostvarila je tu daljinu, što joj je bilo dovoljno da se domogne još jednog velikog priznanja u blistavoj karijeri.

Ivana Vuleta
foto: Profimedia

Ivana je tako potvrdila vrhunsku formu koja joj donela zlato na Evropskom prventsvu u Berlinu i prethodno ove godine, takođe "zlato" na dvoranskom šampionatu sveta, pred domaćom publikom, u Beogradskoj areni.

Ivana Vuleta je na nedavno završenom Evropskom prvenstvu u Minhenu, skokom u dalj od 7.06 metara osvojila zlatnu medalju, to je bila njeno sedmo najsjanije odličje na velikim atletskim takmičenjima (2 zlata sa Svetskog prvenstva u dvorani, 2 zlata sa šampionata Evrope i 3 zlata sa Evropskog prvenstva u dvorani), kao i bronzano odličje sa Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru 2016. godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track