Rukometaši Srbije otputovali u Nemačku

Rukomet

Rukometaši Srbije otputovali u Nemačku

Ostali sportovi -
Tri dana ćemo imati trenažne aktivnosti, a potom nas očekuju dve jake provere, izjavio je Vuković

Muška rukometna reprezentacija Srbije igraće 22. i 23. septembra dva kontrolna meča protiv selekcije Nemačke. U ovim proverama selektor Veselin Vuković želi da vidi na koje igrače može da računa u budućnosti.

Srbija će u Nemačkoj nastupati u kombinovanom sastavu, Vuković je pozvao rukometaše iz domaćeg šampionata i Bundeslige: golmani: Mihailo Radovanović, Stanko Abadžić, krila: Filip Marjanović, Nemanja Ilić, Mitar Markez, Darko Đukić, pivoti: Mijajlo Marsenić, Miljan Vukovljak, bekovi: Momir Ilić, Žarko Šešum, Miloš Dragaš, Nenad Vučković, Uroš Mitrović, Marko Krsmančić, Nemanja Mladenović, Marko Vujin, Stefan Terzić, Ljubomir Jošić. Kapiten Momir Ilić biće sa ekipom, ali zbog problema sa povredom neće igrati.

"Cilj ove akcije je da isprobamo neke nove igrače. Žao mi je što smo u poslednji čas bili suočeni sa otkazima Beljanskog i Rnića, koji će ostati u Gepingenu da rade. Tri dana ćemo imati trenažne aktivnosti, a potom nas očekuju dve jake provere", izjavio je Vuković uoči puta u Nemačku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track