GOSPOĐA ŠUMAHER SE SKINULA GOLA I NAPRAVILA PROFIL NA SAJTU ZA ODRASLE: Volim svoje telo, zašto ga ne bih pokazivala drugima? FOTO
Foto: Instagram

Opa

GOSPOĐA ŠUMAHER SE SKINULA GOLA I NAPRAVILA PROFIL NA SAJTU ZA ODRASLE: Volim svoje telo, zašto ga ne bih pokazivala drugima? FOTO

Ostali sportovi -

Mnogim poznatim ličnostima sajt za odrasle Onli fans je poslužio da ostvare dodatnu, veoma unosnu zaradu.

Na taj korak se odlučila i Kora Šumaher, sada već bivša supruga Ralfa Šumahera, rođenog brata Mihaela Šumahera.

"Volim svoje telo i zašto ga ne bi pokazivala drugima? Imam 46 godina i još uvek se osećam vrlo ugodno u svojoj koži. Zašto ne bih s javnošću podelila jednu ili dve fotografije u toplesu?", pita se ova dama.

Kora Šumaher je bila u braku s mlađim Mihaelovim bratom, takođe vozačem trka Formule 1, od 2001. do 2015. godine. Bivši par ima sina Davida (21). Uprkos razdvojenosti, odnos Kore i Ralfa danas je vrlo blizak. Kora, koja je televizijsko iskustvo sticala u nekoliko rijalitija, ponovo uživa punim plućima.

"Leti provodim puno vremena na bazenu, uživam u miru i tišini i mogu svesnije da percipiram svoju dušu i svoje telo i dam više prostora svojim ličnim potrebama. Za mene to takođe uključuje mogućnost slobodnog kretanja od materijala...", poručila je Kora Šumaher.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track