SRAMNI AMERIKANAC GAĐAO SVINJETINOM PROTIVNIKA MUSLIMANA! Skandal o kom bruji svet: To ovde svi jedemo, moraš se prilagoditi!
Foto: Printscreen

incident

SRAMNI AMERIKANAC GAĐAO SVINJETINOM PROTIVNIKA MUSLIMANA! Skandal o kom bruji svet: To ovde svi jedemo, moraš se prilagoditi!

Ostali sportovi -

Američki jutjuber Aleks Stein sramnim gestom zgrozio je čitav svet.

Jutjuber iz Amerike i zvezda Tik Toka Mo Din trebalo je da odmere snage u bokserskom ringu ovog vikenda, ali meč je otkazan nakon što je Amerikanac na zajedničkoj konferenciji gađao svinjskim mesom protivnika koji je muslimanske veroispovesti.

Zbog sramnog incidenta Stein je momentalno izbačen iz organizacije "Misfits Boxing".

Poznato je da je svinjetina zabranjena u islamu, pa je Stein, koji je ozbiljan desničar, odlučio da na verskoj osnovi uvredi svog protivnika.

Pred TV kamerama prosuo je na njega kobasice od svinjskog mesa.

"Voliš svinjetinu je li tako? mislim da su ove halal" vikao je Stein i nastavio:

"voliš li slaninu? Hajde Mo, ne plašim se. Tu sam, prebiću te u subotu. Dobro došao u Ameriku, to ovde jedemo, moraš da se prilagodiš".

U tom momentu njegov rival potpuno je izgubio razum, skočio je na sto kako bi udario provokatora, ali obezbeđenje je reagovalo i sprečilo fizički obračun.

Organizacija "Misfits Boxing" odlučila je da raskine ugovor sa jutjuberom.

"Gospodine Stein, vaš ugovor je raskinut jer ste bacajući kobasice na protivnika Mohameda Kubu ugrozili ugled i reputaciju organizacije".

Sramni Amerikanac nakon svega nije pokazao ni trunku kajanja:

"Ne žalim zbog onoga što sam uradio, ali žao mi je što ljudi neće gledati borbu. Meso je bilo od ćurke, ne od svinje", poručio je on.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track