SUZE KOJE OBILAZE SVET! Selektor Grčke se SLOMIO ispred kamera nakon poraza u finalu - zbog OVOGA se celom svetu izvinjava! VIDEO
Foto: Printscreen/Twitter

emotivni slom

SUZE KOJE OBILAZE SVET! Selektor Grčke se SLOMIO ispred kamera nakon poraza u finalu - zbog OVOGA se celom svetu izvinjava! VIDEO

Ostali sportovi -

Vaterpolo reprezentacija Mađarske osvojila je danas zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u Fukuoki, pošto je u finalu pobedila Grčku posle peteraca sa 14:13 (4:2, 1:2, 2:3, 3:3 - 4:3).

Mađari su četvrti put u istoriji postali vaterpolo šampioni sveta, a prethodno su bili najbolji u Beogradu 1973, pa u Barseloni 2003. i 2013. godine.

Na drugoj strani, Grčka je drugim mestom ostvarila svoj najbolji rezultat na svetskim prvenstvima.

Nakon meča, selektor Grčke Todoris Vlahos se emotivno slomio ispred kamera nacionalne televizije, te je priznao da je napravio veliku grešku kada je tražio zajm-aut u ne baš idealnom trenutku.

"Napravio sam najveću grešku u mom životu, koja je odlučila finale. Imali smo situaciju "dva na jedan" da pogodimo mrežu, a ja sam tražio tajm-aut... To je najveća greška koju sam napravio, u tako važnom trenutku za reprezentaciju. Izvinjavam se mojim igračima i celom svetu", rekao je Vlahos vidno uznemiren, emotivan, sa suzama u očima.

"Toliko smo se borili, bili smo tako blizu cilja... Ali imaćemo uskoro novu šansu međutim ova je bila zlatna. Ako nas uprkos svemu naši navijači vole, to je divno. Žao mi je što na kraju nismo uspeli. Probaćemo da ovo ostavimo iza nas".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track