Najnovije vesti

CEO SVET GLEDAO JE BRUKU GROMADE OD 175 KILOGRAMA! Tvrdio da je NAJJAČI NA PLANETI pa doživeo BRUTALNO PONIŽENJE! Sada opet preti!
Foto: Instagram

NE ODUSTAJE

CEO SVET GLEDAO JE BRUKU GROMADE OD 175 KILOGRAMA! Tvrdio da je NAJJAČI NA PLANETI pa doživeo BRUTALNO PONIŽENJE! Sada opet preti!

Ostali sportovi -

Jedan od najpoznatijih snagatora sveta, Sajad Gharibi, poznatiji pod nadimkom "Iranski Hulk", nakon neslavnog debija rešio je da se ponovo oproba u ringu.

On će u decembru odraditi meč u češkoj "Red Face" promociji i tvrdi da je sada jači nego ikada!

Sajad Garibi, Iranski Hulk
foto: Instagram

Podsetimo, popularni "Iranski Hulk" prošle godine doživeo je debakl u svom prvom bokserskom meču protiv Djumanova Almata.

Zastrašujući mišići nisu mu pomogli kada je došao u ring. Bio je potpuno nespreman, teturao se po ringu i jedva dolazio do daha, a na kraju je dobio ozbiljne batine od rivala i postao predmet neviđene sprdnje na društvenim mrežama.

Tvrdio je da je najjači na planeti, a doživeo je neviđeno poniženje. Rival mu je naneo nekoliko razornih udaraca u nizu i sudija je na kraju bio primoran da prekine borbu.

Na kraju se ispostavilo da je gromada od 175 kilograma zapravo prevara veka.

Posle poniženja koje je doživeo mesecima se nije oglašavao na društvenim mrežama, a onda se oglasio i najavio veliki povratak.

Poslednjih nedelja ponovo objavljuje snimke sa treninga i tvrdi da je nepobediv.

"Uskoro stižem u Prag. jači sam nego ikada i ime protivnika me uopšte ne zanima", poručio je Iranac.

Kilažu nije menjao, a sada tvrdi da je snažniji nego ikada ranije.

"Kada se pojavim sa ovom snagom sve ono što se ranije dešavalo će pasti u zaborav. Treniram svaki dan i uskoro ćete videti moju najjaču verziju", poručio je Hulk.

Kurir sport/J.M.

01:53

Boks meč u Bugarskoj počeo uz Kebinu pesmu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track