BREGAR POSLE POBEDE SRBIJE: Ne mogu da budem zadovoljan igrom, osetio se pritisak
Foto: RSS

SVETSKO PRVENSTVO

BREGAR POSLE POBEDE SRBIJE: Ne mogu da budem zadovoljan igrom, osetio se pritisak

Ostali sportovi -

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Uroš Bregar rekao je danas da nije zadovoljan igrom svog tima protiv Čilea, uprkos pobedi i plasmanu u drugu fazu Svetskog prvenstva.

"Ne mogu da budem zadovoljan igrom, ali pritisak koji su nosile na svojim leđima se osetio kod ovih igračica. Moram da istaknem i koliko je golman Čilea bila dobra na današnjoj utakmici i da im čestitam na igri", rekao je Bregar, prenosi Rukometni savez Srbije.

Rukometašice Srbije pobedile su selekciju Čilea sa 30:16, u poslednjem meču preliminarne runde i tako izborile plasman u narednu fazu Svetskog prvenstva.

"Nijednog trenutka nisam sumnjao u našu pobedu, iako smo posle dobrog otvaranja ušli u seriju promašenih zicera i tehničkih grešaka", rekao je Bregar.

"Taktiku u poluvremenu nisam menjao, na pauzi nisam hteo previše da pričam, cilj je bio da se smire i da odigraju ono što smo spremali. Nadam se da ćemo igračice koje nisu mogle da nastupaju oporaviti za naredne utakmice i da ćemo moći da izađemo u punom sastavu", zaključio je slovenački stručnjak.

Rukometašice Srbije će drugoj fazi takmičenja gde će igrati sa Nemačkom, Poljskom i Japanom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track