NAGRADE ZA JELENU ERIĆ I DUŠANA RAJOVIĆA: Izabrani najbolji sportisti i sportski radnici Kraljeva za 2023. godinu
Foto: Shutterstock

KRALJEVO

NAGRADE ZA JELENU ERIĆ I DUŠANA RAJOVIĆA: Izabrani najbolji sportisti i sportski radnici Kraljeva za 2023. godinu

Ostali sportovi -

Biciklistički klub „Metalac“ iz Kraljeva poneo je titulu najuspešnije ekipe u 2023. godini, za najboljeg trenera izabran je Nikola Jovanović iz Ženskog košarkaškog kluba „Kraljevo“, dok je za najboljeg sportskog radnika proglašen Branislav Paunović, iz Auto - moto sportskog kluba „KV Rejsing tim“, saopštio je Sportski savez Kraljeva.

Za najboljeg sportistu, u kategoriji seniori, izabran je Dušan Rajović, član Biciklističkog kluba „Metalac“, dok je u kategoriji seniorke nagrađena Jelena Erić iz istog sportskog kluba.

U kategoriji juniora najbolji je Vuk Bazić iz Kajak kluba „Ibar“, a najbolja juniorka u 2023. godini je njegova klupska drugarica Anja Bogdanović.

Među kadetima i pionirima najuspešniji u 2023. godini bili su: Ognjen Aleksić iz Biciklističkog kluba „Metalac“ i Mia Đekić iz Ženskog rukometnog kluba „Metalac“, kao i Vukašin Bajović iz Odbojkaškog kluba „Ribnica“, Vanja Bazić iz Kajak kluba „Ibar“ i Irina Jovanović, iz Biciklističkog kluba „Metalac“.

Posebna priznanja, za izuzetan doprinos i afirmaciju kraljevačkog sporta dobili su: Slobodan Popović, Stanoje Kostić, Staniša Jovanović, Dragan Nešković, Dragan Todorić, Đorđe Koković, Radovan Radulović Rule (posthumno) i Zoran Milovanović (posthumno).

Specijalna priznanja za izuzetan doprinos, afirmaciju i podizanje kraljevačkog sporta dobili su: Aleksandar Luković, Nikola Lepojević, Dragan Škrbić, Srpski atletski savez i Fudbalski savez Regiona Zapadne Srbije.

Najuspešnijim sportistima i sportskim radnicima grada na Ibru nagrade i priznanja biće uručene u petak, 26. januara, na svečanoj ceremoniji u hotelu „Turist“, sa početkom u 18 časova.

Kurir sport/J.S.

Bonus video:

01:08

KAKO DA PROVALITE KOJI JE NAJADEKVATINIJI SPORT ZA VAŠE DETE? Jevremović odao svoju tajnu: Nikako da se teraju na silu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja