BLISTAVA TRKA ZA VODEĆU POZICIJU U GENERALNOM PLASMANU: Andrej Petrović pobedio u Saudijskoj Arabiji, dominira uz pomoć ALTA banke
Foto: Privatna arhiva

italijanska formula 4

BLISTAVA TRKA ZA VODEĆU POZICIJU U GENERALNOM PLASMANU: Andrej Petrović pobedio u Saudijskoj Arabiji, dominira uz pomoć ALTA banke

Ostali sportovi -

Andrej Petrović nastavlja se sjajnim rezultatim u Formuli 4 Saudijske Arabije

Srpski vozač na ubedljiv način došao je do nove pobede u Džedi, a ona je imali i poseban značaj obzirom da ga je vinula na prvo mesto u generalnom plasmanu!

Da ga čeka odlična trka moglo je da se nasluti posle sjajnog starta kada je došao do "lepog kapitala" ispred prvog rivala Sakuera Almoušerija. Dve sekunde viška posle dva kruga bile su prendost koja je ostala nedostižna za prvog pratioca.

Andrej Petrović
foto: Privatna arhiva

Andrej je posle šest krugova bio na 4,5 sekunde prednosti, a na kraju je ta razlika došla do čak 7,3 sekundi.

Drugo mesto osvojio je Almoušeri, a treći je bio Kustkov.

Andrej Petrović
foto: Privatna arhiva

Do svih ovih uspeha Petrović dolazi uz veliku pomoć ALTA banke koja je njegov ponosni sponzor.

- ALTA banka od početka svog poslovanja podržava mlade talente. Deca su naše najveće bogatstvo, njihov uspeh je ponos svih. Upravo zato ALTA banka, na različite načine, pruža podršku deci i mladim telentima iz različitih oblasti, jer su oni naša budućnost i radost. Zajedno možemo da ih osnažimo, a kao društvo treba da težimo cilju da im budemo podrška da ostvare svoje snove. Njihov osmeh nema cenu a ulaganje u njihovu budućnost i je misija ALTA Banke - rekao je predsednik Upravnog odbora ALTA banke, Davor Macura.

Kurir sport

Bonus video:

05:30

FORMULA 1 SPEKTAKL U BEOGRADU ZA SAMO 4 DANA: Šampionski bolid stigao u Srbiju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track