SRPSKI ŠAMPION POSLE PETERACA IZGUBIO OD PRVAKA EVROPE: Novi Beograd nadoknadio šest golova minusa, pa ipak poklekao posle drame
Foto: Starsport

VATERPOLO

SRPSKI ŠAMPION POSLE PETERACA IZGUBIO OD PRVAKA EVROPE: Novi Beograd nadoknadio šest golova minusa, pa ipak poklekao posle drame

Ostali sportovi -

Vaterpolisti Novog Beograda poraženi su od Pro Reka 14:15 posle izvođenja peteraca u trećem kolu druge faze vaterpolo LEN Lige šampiona.

Neverovatan je biuo meč trećeg kola četvrtfinalne faze, gosti iz Italije dobili su drugu četvrtinu 6:1, u poslednju ušli sas prednošću 9:5, ali su izabranici Živka Gocića bez Pjetlovića, Vlahopulosa i Lukića, uspeli da dođu do izjendačenja, da bi Radulović dve sekunde šutirao za preokret, ali nije uspeo da pogodi.

Novi Beograd
foto: Starsport

Meč je odlučen petercima, poslednjoj seriji Vučinićev udarac je odbranio Del Lungo a Di Fulvio je na drugoj strani pogodio za pobedu i dva boda. I jedan bod u ovoj situaciji je ogroman dobitak za Novi Beograd.

Skumpakis je postigao tri gola, Jakšić i Filipović dva, Vučinić, Granados i Martinović po jedan za Novi Beograd, a Kanela tri, Kondemi dva, Di Fulvio, Ečenike, Fondeli, Janger, Kakaris po jedan za Pro Reko.

Skumpakis, Ćuk, Granados, Filipović su pogodili peterac za Novi Beograd, a kod pobednika su bili precizni Fondeli, Zalanki, Janger, Kanela, Di Fulvio.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track