PUKNI ZORO: Ma kakav suši, dajte ćevape!
Foto: Instagaram

Zlatni „delfini“ slavili do jutra

PUKNI ZORO: Ma kakav suši, dajte ćevape!

Ostali sportovi -
Na srpski način Vaterpolisti posle dočeka na balkonu trebalo da se pridruže suprugama u ribljem restoranu, ali pošto su bili mrtvi gladni, jer skoro 10 sati nisu ništa jeli, samo su im poručili: „Ne čekajte nas, idemo u kafanu na roštilj!“

Ma dobar je taj suši, ali, ljubavi, mi bismo ipak da jedemo neki roštilj. Ćevape, brate.

Kapitenski... Živko Gocić u elementu  sa harmonikašem
Kapitenski... Živko Gocić u elementu sa harmonikašem

Dok su vaterpolisti Srbije bili na balkonu, gde im je priređen doček, njihove lepše polovine čekale si ih u jednom beogradskom suši restoranu. Po završetku druženja s publikom zlatni srpski momci zamolili su supruge da destinacija za internu proslavu medalje ipak bude tradicionalni srpski restoran. Razumljivo - bili su mnogo gladni. Poslednji put su jeli u 13 časova, jasno je da im je dobra večera bila preko potrebna. A između dobrih ćevapčića i sušija nisu se dvoumili.

Najmlađi... Nikola Jakšić sa saigračima iz Partizana
Najmlađi... Nikola Jakšić sa saigračima iz Partizana

Izbor je pao na poznatu srpsku kafanu u centru Beograda. Kako smo saznali, hit večeri bila je pesma „Pukni zoro“, a na menije je bio tradicionalni srpski specijalitet - roštilj. Nije izostala ni kvalitetna domaća rakija, sa kojom se nazdravljao veliki uspeh. Uz starogradsku muziku slavlje je potrajalo do ranih jutarnjih časova, a ostali gosti kafane bili su oduševljeni što su se našli na istom mestu s evropskim i svetskim šampionima. Mnogi su prilazili četi Dejana Savića, a oni su se rado fotografisali s njima.

Supruge na okupu... Lepše polovine vaterpolista
Supruge na okupu... Lepše polovine vaterpolista

Pukni, zoro, ovi momci neće s trona skoro...

Uz drugoveI NIKOLA RAĐEN SLAVIOSa srpskim vaterpolistima u kafani bio je i Nikola Rađen, suspendovani srpski igrač. Tu je još bilo dosta ljudi iz sveta vaterpola, posebno bivših i aktuelnih igrača. Na društvenu mrežu Instagram Nemanja Vico, vaterpolista Partizana, postavio je fotografiju sa saigračem Dimitrijem Rističevićem i Nikolom Rađenom uz zanimljiv komentar.- Kad bih bio Rađen, krvi bih ti dala - napisao je ispod fotke mladi vaterpolista.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track