BRANKICA MIHAJLOVIĆ: Biće teško protiv Amerikanki
Foto: Reuters

Derbi trećeg kola u Riju

BRANKICA MIHAJLOVIĆ: Biće teško protiv Amerikanki

Rio 2016 -

Srpska odbojkašica Brankica Mihajlović rekla je da očekuje tešku utakmicu protiv SAD u trećem kolu Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru i ocenila da će pobednika odlučiti detalji.

"Sutra nas očekuje Amerika, možda i najteži protivnik. Protiv SAD moramo da imamo veću koncentraciju, moramo da damo sve od sebe da ostvarimo i treću pobedu na turniru. Dosta puta smo igrale jedne protiv drugih i tu nema iznenadjena. Znamo kakav kvalitet poseduju i znamo da će biti teško i da će pobednika odlučiti detalji", rekla je Mihajlovićeva novinarima u Rio de Žaneiru.

Srbija je juče pobedila Portoriko s 3:0, a u prvom kolu je istim rezultatom savladana Italija, pa tako ekipa Zorana Terzića sa šest bodovazauzima prvo mesto u Grupi B na Olimpijskim igrama.

"Juče protiv Portorika nismo igrale ništa bolje nego u prvom protiv Italijanki. Igrale smo jako i snažno, ostvarili smo maksimalne pobede, ali Italija i Portoriko nisu najjači protivnici u grupi. Jako je bitno da smo turnir otvorile pobedama, iako je bilo oscilacija i padova. Verujem da ćemo igrati sve bolje kako turnir bude odmicao", kazala je Mihajlovićeva.

Utakmica trećeg kola Grupe B izmedju Srbije i SAD igraće sutra od 20.00.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track