RODIK PRIZNAO SVAĐU: Novaka sam 2008. prikovao za zid!

Amerikanac bio iznerviran

RODIK PRIZNAO SVAĐU: Novaka sam 2008. prikovao za zid!

Tenis -
Bivši američki teniser priznao je da je tokom Ju-Es opena 2008. imao sukob sa Đokovićem, ali je dodao da je sada u dobrim odnosima sa Srbinom

NJUJORK - Bivši američki teniser Endi Rodik priznao je da je imao sukob sa Srbinom Novakom Đokovićem tokom Ju-Es opena 2008. godine.Rodik se povukao sa teniskih terena prošle godine, a u jednoj emisiji pričao je o svom sukobom sa najboljim igračem sveta."Ušao sam u fizički sukob u svlačionici posle meča sa teniserom čije ime neću otkriti, mogu samo reći da se rimuje sa Šmovak Šmoković. To se desilo jednom na Ju-Es openu. Pre meča sam pričao svašta, 'treš-tok', a on je izašao na teren i razbio me. Posle meča je i on 'zacvrkutao', rekao je nešto na moj račun, pa je ušao u svlačionicu. Tada sam krenuo prema njemu, saterao ga uz ormar, ali sam tada primetio da je njegov trener za nijansu krupniji od Donovana i onda sam se smirio. Moj trener je bio visok oko 170 centimetara, imao je 59 kila i bio je veoma sitan. Ohladio sam se vrlo brzo i odlučio da se povučem sa strane", rekao je Rodik.

http://www.youtube.com/watch?v=s5yfU3mj0-k
Rodik je priznao da je bio iznerviran činjenicom da je tokom duelu sa Špancem Tomijem Robredom u osmini finala Ju-Es opena tražio pomoć lekara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track