NOVAK HVALI FEDERERA: Imaš četvoro dece, a igraš tenis ko zmaj!
Foto: Profimedia

Đoković čestita

NOVAK HVALI FEDERERA: Imaš četvoro dece, a igraš tenis ko zmaj!

Tenis -
Novak Đoković tek sada shvata kako je Federeru, koji je uprkos brojnim naslednicima i dalje u samom vrhu

Novak Đoković je trenutno bolji od Rodžera Federera, ali Švajcarac Noletu može da drži predavanje na temu „Kako spojiti očinstvo sa vrhunskim tenisom“.Rodžer i njegova supruga Mirka imaju četvoro dece, a to sjajnom Fedeksu uopšte ne smeta da u 33. godini i dalje bude u samom vrhu. Pre pet godina srećni par dobio je devojčice blizankinje, kojima su dali imena Majla Rouz i Šarlin Riva, a u maju ove godine stigla su i braća blizanci Leo i Lenart.Prvi čestitao NoletuDakle, Rodžer je imao i te kakav izazov ispred sebe, ali nije popustio. Nastavio je da igra na vrhunskom nivou, kao u najboljim danima, i postao ozbiljna pretnja Đokoviću za lidersko mesto na ATP listi. Sada, kada je i sam postao otac, Nole drugačije sagledava položaj u kome je bio Federer poslednjih godina.Interesantno je da je Novak obelodanio da mu je Švajcarac prvi od svih tenisera čestitao rođenje sina, i da je, kada je o očinstvu reč, Federer ipak broj jedan.- Daleko sam iza njega - uz smešak je rekao Nole i dodao:Važna je organizacija- Neverovatno je da on, koji ima četvoro dece, i dalje igra na vrhunskom nivou. Imao sam priliku da razgovaram s njim na turnirima u Pekingu i Parizu i dao mi je neke savete kako bih se što bolje organizovao kada je reč o putovanjima i vremenu s porodicom.

SavetiFEDERER: POMAŽU BAKE I DEKEFederer smatra da je sve u dobroj organizaciji i da Mirka i on imaju podršku roditelja, kao i ostalih članova njegovog tima.- Supruga radi koliko može, a i ja se trudim da pomognem što više. Imamo bake i deke, kao i članove mog tima, tako da zasad sve funkcioniše bez problema. Malo je teže kada smo zajedno na putu, ali snalazimo se - objasnio je Rodžer.

ČinjeniceMIRKINA I RODŽEROVA DECA- Majla Rouz Federer, rođena 23. jula 2009.- Šarlin Riva Federer, rođena 23. jula 2009.- Leo Federer, rođen 6. maja 2014.- Lenart Federer, rođen 6. maja 2014.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track