(VIDEO) SRBIN SE IGRAO: Đoković počistio Bagdatisa
Foto: Reuters

Masters u Indijan Velsu

(VIDEO) SRBIN SE IGRAO: Đoković počistio Bagdatisa

Tenis -
Ovo je bio osmi međusobni duel srpskog i kiparskog tenisera i osmi trijumf Ðokovića, koji je već u drugom gemu prvog seta napravio brejk

Prvi teniser sveta slavio je u dva seta 6:1, 6:3 Najbolji teniser sveta Srbin Novak Ðoković plasirao se u treće kolo Mastersa u Indijan Velsu. Ðoković je u drugom kolu pobedio 61. tenisera sveta Kipranina Markosa Bagdatisa 2:0, po setovima 6:1, 6:3 za sat vremena i igre. Ovo je bio osmi međusobni duel srpskog i kiparskog tenisera i osmi trijumf Ðokovića, koji je već u drugom gemu prvog seta napravio brejk i pokazao Bagdatisu danema nameru da se na terenu zadržava duže nego što je minimalno potrebno. Prvi deo igre Đoković je dobio sa samo jednim izgubljenim gemom. U drugom setu, dva nova brejka u petom i devetom gemu za plasman u treće kolo i duel protiv Španca Alberta Ramosa-Vinolasa, koji je porazio Francuza Žulijena Benetoa 6:2, 6:3.

Masters u Indijan Velsu igra se za nagradni fond od 7.107.445 dolara. Novak brani titulu, a u karijeri je tri puta osvajao ovaj turnir.

http://www.youtube.com/watch?v=dEyNq3hnkMQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track