UŽAS UŽIVO! LUDAK HTEO DA UBIJE NOVAKA: Novi udar na Đokovića u Engleskoj!
Foto: Profimedia

Nisu ga poremetili

UŽAS UŽIVO! LUDAK HTEO DA UBIJE NOVAKA: Novi udar na Đokovića u Engleskoj!

Tenis -

Đokovićeva supruga Jelena vrištala je na tribinama, pa je obezbeđenje brzo reagovalo i savladalo pomahnitalog navijača.

Užasne i jezive scene viđene su na samom početku polufinala Mastersa u Londonu između Novaka Đokovića i Keja Nišikorija.

Pomahnitali navijač krenuo je sa idejom da napadne našeg tenisera, što je među prvima primetila Noletova supruga Jelena. Upravo njen vrisak bio je signal za uzbunu i munjevitu reakciju obezbeđenja, koje je savladalo napadača.

Ipak, Đoković je i tada, ali i sinoć ostao potpuno pribran. Ideja da se napadom poremeti Novak nije urodila plodom, a ceh je, ni kriv ni dužan, platio japanski teniser Kej Nišikori. Krajnji rezultat od 6:1, 6:1 za Đokovića veoma jasno govori kako je izgledao meč nakon što se navijač zaleteo ka Noletu.A sigurno je da ni Endi Mari, miljenik britanske publike i čovek zbog koga Novak smeta Ostrvljanima, nije mirno spavao pred današnje (19.00) finale, u kojem će biti odlučeno ko će 2017. godinu dočekati na prvom mestu ATP liste.

Gojko Filipović

PRE 23 GODINE Najteži incident na tenisu PAMTIMO UBADANJE MONIKE SELEŠSvi koji su sinoć gledali duel Đokovića i Nišikorija i videli - na svu sreću neuspeo - napad na Novaka, prisetili su se najtežeg incidenta koji se dogodio na teniskim terenima. Pre 23 i po godine u Hamburgu nožem je ubodena naša teniska šampionka Monika Seleš, a napadač je bio Ginter Parhe. Poludeli fan Monikine najveće konkurentkinje Štefi Graf dotrčao je do „male Mo“ i s leđa joj zario nož u leđa.Ovaj scenario izbegnut je u Londonu, ali ne možemo da ne primetimo sličnost između činjenice da je navijač Nemice u Nemačkoj napao Moniku, a navijač Britanca u Britaniji Novaka.

Danas u Kuriru pročitajte još

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track