SVADBA NAŠE DECE JE NEŠTO NAJLEPŠE ŠTO MOŽEMO DA DOŽIVIMO: Srđan Đoković progovorio o tajnom venčanju sina Marka (FOTO)
Foto: Pritnscreen/Instagram, Damir Dervišagić

SVEČANI ČIN

SVADBA NAŠE DECE JE NEŠTO NAJLEPŠE ŠTO MOŽEMO DA DOŽIVIMO: Srđan Đoković progovorio o tajnom venčanju sina Marka (FOTO)

Tenis -

Marko je stao na "ludi kamen" sa brazilskom dizajnerkom Leticijom Tesari, preneli su beogradski mediji, a tim povodom oglasio se i njegov otac Srđan Đoković.

"Svadba naše dece je nešto najlepše što možemo kao roditelji da doživimo i to sigurno nećemo kriti kada se desi, to je nešto zbog čega smo ponosni" - objasnio je Srđan Đoković.

foto: Nebojša Mandić

On je tako demantovao da njegov sin stao na 'ludi kamen', takođe je dodao da je Marko trenutno u godinama kada bi mogao da počne da razmišlja o svečanom činu, ali da se roditelji ne mešaju u odluke svojih sinova.

foto: Pritnscreen/Instagram

"Marko ima 28 godina i polako ulazi u razdoblje kada je moguće da se tako nešto desi u narednom periodu. Svakako kada se odluči na taj korak mi to nećemo kriti, već će to svi znati" - poručio je Srđan da bi potom otkrio koliko je zadovoljan budućom snajkom:

foto: Pritnscreen/Instagram

"Znate kako, ni ja nisam nikoga pitao kada sam birao za sebe, pa sam tako vaspitavao i moje sinove. Mi se nismo mešali i nećemo se mešati u njihove odabire, ali sam potpuno siguran da je Marko napravio pravi izbor" - završio je Srđan.

kurir.rs / Blic

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track