KIRJOS POLUDEO NA ZVEREVA: Kako možeš toliko sebičan da budeš? Čoveče imaj dostojanstvo, izvini se je**noj javnosti!
Foto: Profimedia

POBESNEO

KIRJOS POLUDEO NA ZVEREVA: Kako možeš toliko sebičan da budeš? Čoveče imaj dostojanstvo, izvini se je**noj javnosti!

Tenis -

Nik Kirjos kontroverzni australijski teniser oglasio se povodom poslednjeg gesta Aleksandera Zvereva i na oštar način ga kritikovao

Poslednje dve nedelje gledali smo kako se Zverev provodi Beogradu, a onda i u Zadru.

Videli smo kako igra fudbal, košarku ili kako se provodi u klubovima, ali se tada mislilo da je opasnost od korona virusa već zaista minimalna.

Nako dolaska u Nemačku Zverev je imao obavezu za samoizolacijom, ali očigledno ne i plan da je ispoštuje.

Već nakon šest dana snimljen je na jednoj dnevnoj žurci u Nemačkoj kako uživa u društvu prijatelja i velikog broja nepoznatih ljudi.

To je izuzetno iznerviralo Nika Kirjosa.

"Mnogo kontroverznih stvari se dešava širom sveta, ali ono što upada u oči je da je Saša Zverev. Opet, čoveče, opet... Kako možeš toliko sebičan da budeš?", rekao je Kirjos u videu objavljeom na Instagramu.

Kirjos je nastavio da "deli lekcije".

"Mnogo kontroverznih stvari se dešava širom sveta, ali ono što upada u oči je da je Saša Zverev. Opet, čoveče, opet... Kako možeš toliko sebičan da budeš?Ako imaš hrabrosti da objaviš 'tvit' u kome piše tvoje ime i reči da ćeš se samoizolovati 14 dana i izviniti se je*enoj javnosti... Bar imaj dostojanstvo da ostaneš 14 dana u izolaciji. Moj Bože... Budi sa devojkom 14 dana. To me je razljutilo, ovaj tenis me mnogo ljuti", rekao je Kirjos u videu objavljenom na Instagramu.

foto: EPA/MICHAEL DODGE

Ponašanje Zvereva dolazi posle Adrija Tura, otkazanog turnira kada je ustanovljeno da su se koronavirusom zarazili Borna Ćorić i Gregor Dimitrov, a kasnije i Novak Đoković, VIktor Troicki...

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track