ODREKLA SE BUJNIH GRUDI I USPELA U ŽIVOTU: Bila je najprsatija teniserka, pa je odlučila da se reši tereta! ISPLATILO SE
Foto: Profimedia, EPA/WILL OLIVER

hrabra odluka

ODREKLA SE BUJNIH GRUDI I USPELA U ŽIVOTU: Bila je najprsatija teniserka, pa je odlučila da se reši tereta! ISPLATILO SE

Tenis -

Rumunski teniski stručnjak Daniel Dobre otkrio je zašto je poznata teniserka Simona Halep odlučila da smanji grudi i kako je to uticalo na njenu profesionalnu karijeru.

I dok mnoge devojke nastoje u tome da imaju veće grudi, te pribegavaju plastičnoj hirurgiji i uvećavaju svoje poprsje, Halepova je imala drugi problem.

Rumunka je dugo godina tavorila u svetu tenisa, nikako nije uspevala da se probije u sam vrh, a razlog za loše igre je našla u prevelikim grudima. Odlučila je da hirurškim putem smanji grudi i, ispostavilo se, nije pogrešila.

foto: Profimedia

"Rekla je da je bole leđa i da će morati da smanji grudi. Ona je veoma inspirativna osoba što se tiče donošenja ovakvih odluka. Za 12 godina koliko je znam ona nikada nije zakasnila i nikada ne zaboravi o čemu ste pričali, iako je od toga prošle nekoliko meseci, čak i godina", rekao je Dobre.

Halepova je do 2010. godine, kada je i otišla na operaciju, bila mnogo poznatija po najvećim grudima u belom sportu, ali je bez obzira na veliko negodovanje svojih fanova ipak odlučila da se odrekne svojih bujnih grudi kako bi napredovala.

foto: Profimedia

I napredovala je! Poslednjih godina predstavlja sam vrh svetskog tenisa. Aktuelna šampionka Vimbldona trenutno zauzima drugo mesto na WTA listi.

foto: Profimedia

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track