NESTVARNA SCENA NA ROLAN GAROSU! Nemica usred meča izvadila viljušku i počela da jede! SUDIJA NIJE MOGAO DA VERUJE ROĐENIM OČIMA
Foto: Printskrin

ovo ni boba živojinović nije radio

NESTVARNA SCENA NA ROLAN GAROSU! Nemica usred meča izvadila viljušku i počela da jede! SUDIJA NIJE MOGAO DA VERUJE ROĐENIM OČIMA

Tenis -

Nemačka teniserka Laura Zigmund šokirala je tenisku javnost, pošto je na meču osmine finala Rolan Garosa izvadila ručak i počela da jede dok su njenoj rivalki ukazivali lekarsku pomoć.

Laura je iskoristila kratku pauzu i iz torbe, pored banane i čokoladice, izvadila kompletan ručak. Uzela je viljušku i počela da jede.

Kada ju je sudija Džon Blom video sa viljuškom u ruci, nije mogao da poveruje rođenim očima, jer sličan prizor nije video nikada u karijeri.

"Imala sam problem sa stomakom i nisam mogla da jedem pre meča. Zamolila sa fizioterapeuta da mi donese nešto sa ugljenim hidratima. Pirinač ili krompir, nebitno. Verovatno je čudno izgledalo to što jedem tako sa viljuškom, ali bolje nego da imam nizak šećer",objasnila je Nemica.

Ova scena neodoljivo nas je podsetila na bivšeg srpskog asa Bobu Živojinovića i njegov čuveni sendvič. Antologijska scena sa meča četvrtfinala Australijan opena (1985. godine) - Boba jede sendvič dok se slavni Džon Mekinro raspravlja sa sudijom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track