OVO SMO S NESTRPLJENJEM ČEKALI: NOVAK IPAK IDE NA OLIMPIJSKE IGRE?! Đoković dečaku iz Japana najavio dolazak u Tokio!
Foto: Tviter

sjajna vest

OVO SMO S NESTRPLJENJEM ČEKALI: NOVAK IPAK IDE NA OLIMPIJSKE IGRE?! Đoković dečaku iz Japana najavio dolazak u Tokio!

Tenis -

Ima naznaka da će najbolji teniser sveta Novak Đoković predstavljati Srbiju na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Novak je japanskom teniskom talentu Kođiru video porukom čestitao šesti rođendan i tom prilikom najavio dolazak na Olimpijske igre.

"Srećan rođendan, prijatelju moj, srećan 6. rođendan, izgledaš sjajno, pratim tvoj tenis i napredak. Sve najbolje, nadam se da ću te videti na Olimpijskim igrama", rekao je Novak.

Novak još uvek nije saopštio da li putuje u Tokio. Nakon osvajanja Vimbldona Novak je rekao da su šanse za put u Tokio 50-50, tako da svi sa nestrpljenjem čekaju njegovu odluku.

Novak Đoković
foto: Profimedia

"Moraću da razmislim. Moj plan je oduvek bio da igram na Olimpijskim igrama. Međutim, sada su mi misli malo podeljene. U ovom trenutku je 50:50 odsto šansi da idem, posle informacija koje sam saznao u poslednjih nekoliko dana", rekao je Đoković na konferenciji za medije nakon osvajanja Vimbldona.

Olimpijske igre u Japanu biće održane bez prisustva publike, a očekuje se da organizatori strogo ograniče broj pratilaca koje će sportisti moći da imaju uz sebe.

Novak je već osvojio prva tri Grend slema u sezoni i ima priliku da stigne do "Zlatnog slema" što nikome do sada nije pošlo za rukom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja