TENISKI RAT NA US OPENU ZBOG TOALETA! ZVEREV UDARIO NA GRKA: Svi shvataju šta Cicipas radi, njegov tata piše poruke...
Foto: Profimedia

Flešing Medouz

TENISKI RAT NA US OPENU ZBOG TOALETA! ZVEREV UDARIO NA GRKA: Svi shvataju šta Cicipas radi, njegov tata piše poruke...

Tenis -

Start ovogodišnjeg US opena obeležio je veliki skandal u čijem se centru pažnje našao Stefanos Cicipas.

Grk je posle četvrtog seta uzeo pauzu za toalet i nije ga bilo osam minuta, što je prilično iznerviralo Endija Marija. Cicipas je slavio u petom setu, a Britanac ga je tokom i po završetku meča optužio za nekorektno ponašanje.

Mariju se pridružio i Aleksander Zverev. Nemac je i sam nedavno imao sličnu situaciju, pa se nije libio da udari na velikog rivala.

"Ponovo se to desilo. Dešava mu se svaki meč. To nije normalno. Protiv mene u Parizu, i protiv Novaka u finalu u Parizu. Mislim i protiv Krajinovića u Hamburgu da se nešto žalio, protiv mene u Sinsinatiju je bilo smešno, i evo sad opet. Mislim da drugi već shvataju o čemu je reč", nije se trudio Zverev da bude uvijen.

Na dodatno pitanje, da li je siguran da je Cicipas u Sinsinatiju imao telefon u torbi kada je izlazio napolje, Zverev je odgovorio.

"To me niste pitali tada u Sinsinatiju, što me je veoma iznenadilo, jer bih odgovorio iskreno. Nije ga bilo duže od deset minuta. Njegova tata piše poruke na telefonu. On izađe na teren i odjednom potpuno promeni taktiku. Nisam samo ja, svi su to videli. Razmišljam: ‘Ili je otišao na neko magično mesto ili postoji neka komunikacija’. Ali ne želim ni da mu ukažem nepoštovanje. Odličan je igrač, broj tri na svetu s razlogom. Verujem, kao što je i Endi rekao, da mora da postoji neki nivo poštovanja. Nekada je moguće, jednostavno se ode do toaleta, moguće je, ali dešava se prečesto, rekao bih", zaključio je Zverev.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track