BOBA ŽIVOJINOVIĆ PONOSAN NA POZNANSTVO SA PRINCEZOM DAJANOM: Sa tribina je navijala za mene na Vimbldonu
Foto: Profimedia, Damir Dervišagić

24 GODINE OD TRAGIČNE SMRTI PRINCEZE

BOBA ŽIVOJINOVIĆ PONOSAN NA POZNANSTVO SA PRINCEZOM DAJANOM: Sa tribina je navijala za mene na Vimbldonu

Tenis -

Prošlo je tačno 24 godine od tragične smrti princeze od Velsa Dajane, a nekadašnji teniser Slobodan Boba Živojinović imao je priliku da je upozna i druži se sa njom.

Živojinović je tu čast da upozna Lejdi Dajanu imao 1987. godine neposredno pred početak Vimbldona, kada je ona sa tribina navijala za njega.

"Velika je stvar kad na meč dođe da te bodri osoba poput nje", ispričao je Živojinović svojevremeno za medije i istakao da su oni bili dobri prijatelji:

"Bila je predivna žena, njena veličina bila je u tome što je normalno komunicirala sa svima. Naši dugački razgovori svodili su se na priče o svakodnevnim stvarima i našoj deci. Filip je godište njenog mlađeg sina Harija, pa su nam uglavnom to bile teme. Filip ju je i upoznao. Kada sam mu rekao da je to princeza, ništa mu nije bilo jasno. On je, kao svako dete, princeze zamišljao poput likova iz bajki, u dugačkim raskošnim haljinama", opisao je Boba.

Sećanje na princezu završio je rečenicom: "Ponosan sam što sam je poznavao".

Boba Živojinović, Princeza Dajana
foto: Darmir Dervisagic, Profimedia

Podsetimo, sinovi princeze Dajane su povodom njenog 60. rođendana još 2017. godine poručili statuu u prirodnoj veličini koja je 1. jula ove godine bila postavljena u vrtu Kesingtonske palate.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track