NE MOGU BRATE DA STANEM JE**TE! Potresne scene iz Sidneja: Lajović herojski HTEO DA IGRA, saigrači ga molili da preda meč (VIDEO)
Foto: Screenshot/Youtube

sve za srbiju

NE MOGU BRATE DA STANEM JE**TE! Potresne scene iz Sidneja: Lajović herojski HTEO DA IGRA, saigrači ga molili da preda meč (VIDEO)

Tenis -

Pokušao je Dušan Lajović da završi meč protiv Kristijana Garina, herojski se borio za Srbiju, ali na kraju je morao da preda meč Čileancu.

Nakon pobede u tri seta Filipa Krajinovića protiv Tabila, Lajović je imao prednost u sezovima, protiv Garina koji je izjednačio na 1:1, a potom dobio meč jer Lajović nije mogao da stoji.

Grčevi i strašni bolovi su učinili svoje.

Pri rezultatu 3:0 za Čileanca u trećem setu, Lajović nije mogao da stoji na terenu, a bolnu grimasu je pravio i dok sedi.

Čak i pred samu predaju, Lajović je želeo da se vrati na teren, iako je prethodno saigračima koji su ga molili da preda, poručio sledeće: Ne mogu brate, ne mogu da stanem je**te!

Ustao je sa klupe sa reketom u rukama, međutim, nije mogao da napravi dva koraka od klupe, pa je prihvatio da mora da pruži ruku protivniku.

Kasnije su Ćaćić i Sabanov poraženi u dublu pa će sada Srbija morati da pobedi Španiju u poslednjem kolu za polufinale i to uz maksimalno jedan izgubljen set.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track