OVO JE NAJGORI SCENARIO ZA ĐOKOVIĆA! Isplivali novi DETALJI iz Australije: Evo koja KAZNA čeka Novaka ukoliko mu odbiju žalbu
Foto: Profimedia

NIJE DOBRO

OVO JE NAJGORI SCENARIO ZA ĐOKOVIĆA! Isplivali novi DETALJI iz Australije: Evo koja KAZNA čeka Novaka ukoliko mu odbiju žalbu

Tenis -

Najbolji svetski teniser Novak Đoković mogao bi mnogo da izgubi ukoliko njegova žalba na odluku o povlačenju vize ne bude prihvaćena.

Novak bi u slučaju da sud donese odluku o tome da se odbije žalba i da bude deportovan mogao da ima zabranu ulaska u Australiju u trajanju od tri godine, prenosi agencija AP.

Novak Đoković, Australian open, Australija
foto: Shutterstock, EPA/ALESSANDRO DI MARCO

To praktično znači da Novak ne bi mogao da igra na Australijan openu pre 2025. godine.

"Osoba kojoj je viza otkazana može da bude pod zabranom u periodu od tri godine da joj se izda makar i privremena viza. Period izuzeća će biti razmaran kao deo bilo koje nove aplikacije za vizu i može da bude odbačena u izvesnim okolnostima, sa naglaskom da se svaki slučaj sagledava sa svojim posebnim odlikama", saopšteno je AP-u iz Pogranične službe Australije.

Podsetimo, Novak je već četvrti dan u Park hotelu gde mu se ne dozvoljava izlazak do ponedeljka, kada se očekuje konačna odluka.

Kurir sport

Bonus video:

01:28

NASTAVLJAJU SE PROTESTI ISPRED SKUPŠTINE ZBOG MALTERTIRANJA ĐOKOVIĆA: Beograđane ni loše vreme nije sprečilo da budu uz Novaka!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track