POZNATI ITALIJANSKI TENISER PODIGAO PRAŠINU: ĐOKOVIĆ ključa iznutra zato što je NADAL osvojio rekordnu grend slem titulu!
Foto: AP

uzburkao duhove

POZNATI ITALIJANSKI TENISER PODIGAO PRAŠINU: ĐOKOVIĆ ključa iznutra zato što je NADAL osvojio rekordnu grend slem titulu!

Tenis -

Legendarni španski teniser Rafael Nadal vratio se na teren nakon brojnih povreda, a zatim je spektakularnim preokretom pobedio Rusa Daniila Medvedeva i došao je do rekordne 21. grend slem titule u karijeri.

Mnogi smatraju da Rafa ne bi osvojio naslov da je australijska vlada dozvolila učešće na turniru Novaku Đokoviću, ali Nadal je i pored toga napravio veliki rezultat.

Fabio Fonjini
foto: Profimedia

Italijanski teniser Fabio Fognini je u razgovoru za milanski sportski dnevnik "Gazetu Delo Sport" istakao da Đoković verovatno 'ključa' zbog trijumfa Nadala u Australiji.

- Nadal je neverovovatan borac i nema riječi kojim se može opisati ono što je napravio.To mogu samo veliki šampioni. Mentalno je s druge planete i samo mu se možete diviti. Vjerujem da Đoković 'ključa' iznutra zbog Nadalove pobjede. Vjerovatno je malo i sretan jer je dobio dodatnu motivaciju i moguće je da sprema osvetu u Parizu. Rafa želi novi grend slem i mislim da će osvojiti Rolan Garos - rekao je Fonjini.

Ipak, Fonjiniju nijedan od njih dvojice nije omiljeni teniser.

- Nadal i Đoković su pravi fenomeni, ali ja sam fan Rodžera Federera. Kada bih kupovao kartu da gledam nekog, kupio bih je za Federerov meč - zaključio je Fonjini.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track