KAKAV LICEMER! JURIO NOVAKA DA SE SLIKAJU, A PLJUJE SVE ŠTO JE SRPSKO: Novi bedan potez Mila Đukanovića, ovoga puta upleo i Noleta
Foto: Zorana Jevtić, Beta/Gaetan Claessens

crna gora

KAKAV LICEMER! JURIO NOVAKA DA SE SLIKAJU, A PLJUJE SVE ŠTO JE SRPSKO: Novi bedan potez Mila Đukanovića, ovoga puta upleo i Noleta

Tenis -

Osvajač Vimbldona uvek u centru pažnje

Novak Đoković, najbolji teniser današnjice, već nekoliko dana boravi u Crnoj Gori, gde se odmara posle osvajanja grendslem titule u Vimbldonu, svoje 21. u karijeri.

Novak Đoković
foto: EPA/Andrej Cukić

Narod u Crnoj Gori oduševljen je Novakom, bilo gde da se pojavi, od Herceg Novog, preko Tivta, do Budve i Kotora. Zvuči suludo i neverovatno da je Noletom očaran i predsednik Crne Gore Milo Đukanović. Čovek koji prethodnih godina ne prestaje sa srbofobičnim izjavama i koji čini sve da naudi SPC, iskoristio je priliku da se dobro izreklamira i poboljša svoj iovako očajan status u Crnoj Gori, susretom sa Srbinom Novakom Đokovićem.

Portal "IN4S" pod naslovom - Prvi "reket" Crne Gore "navija" za srpskog asa: Susret Đukanovića i Đokovića donosi neobičnu priču.

Pogledajte fotografiju nastalu tom prilikom:

" Proslavljeni teniser Novak Đoković pozdravio se sa liderom DPS-a Milom Đukanovićem, njegovom suprugom Lidijom i sinom Blažom, na jednom koncertu u noćnom klubu u Boki Kotorskoj. Fotografije sa ovog događaja preplaviče su društvene mreže, a neki „komentatori“ fotografija su konstatovali da „čak i Milo navija za Đokovića“. Na koncertu je bilo vrlo živo i veselo, a Đukanović je uživao i u pušenju kvalitetnog tompusa."

Sudeći po fotografiji nije se srpski teniser preterano obradovao susretu, ali se kao i uvek poneo kao džentlmen prema svakom sagovorniku.

Kurir sport

Bonus video:

01:42

DRITAN SATERAO MILA U ĆOŠAK? Pavićević za Kurir TV: Đukanović više nema izbora, ovo su 4 scenarija koja mu je Abazović spremio!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track