Najnovije vesti

OGLASIO SE SRĐAN ĐOKOVIĆ POSLE SKANDALA U MELBURNU: Ovde sam kako bih podržao svog sina (FOTO)
Foto: Nikola Krstic / Shutterstock Editorial / Profimedia

AUSTRALIJAN OPEN

OGLASIO SE SRĐAN ĐOKOVIĆ POSLE SKANDALA U MELBURNU: Ovde sam kako bih podržao svog sina (FOTO)

Tenis
07:18h

Posle skandala u Melburnu oglasio se otac najboljeg srpskog tenisera.

- Ovde sam samo kako bih podržao svog sina, nisam imao nameru da izazovem takve naslove i smetnje. Bio sam napolju s Novakovim navijačima, kao što sam radio posle svih mečeva svog sina, kako bih proslavio pobedu i slikao se sa njima. Nisam imao nameru da budem upleten u sve ovo. Moja porodica preživela je užas rata i mi samo želimo mir. Kako ne bi iblo nikakvih smetnji na polufinalu za mog sina ili bilo kog drugog igrača, odabrao sam da meč gledam od kuće. Želim sjajan meč i navijaću za svog sina, kao i uvek - engleski mediji prenose reči Srđana Đokovića.

Podsetimo, glavna tema na Australijan openu nije tenis - već fotografija oca Novaka Đokovića sa ruskim navijačime koji je na majici imao slovo "Z", dok je u rukama držao zastavu Rusije sa slikom Vladimira Putina.

Zbog svih ovih dešavavnja oglasio se Tenis Australija i upozorio aktere na ponašanje:

"Mala grupa ljudi je istakla neprikladne zastave i simbole i pretila je obezbeđenju posle meča u sredu uveče. Oni su bili odstranjeni. Igrači i njihovi timovi su obavešteni u vezi sa zastavama i simbolima kako bi izbegli bilo kakvu remetilačku situaciju. Nastavljamo da blisko sarađujemo sa bezbednosnim agencijama i agencijama za sprovođenje zakona", navodi se u saopštenju.

(Kurir sport)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja