NOVAK DOBIO SNAŽNO POJAČANJE U SVOM TIMU! Ovo je malo ko očekivao - kontroverzni teniser stao uz Srbina u "borbi" protiv ATP!
Foto: Emmanuel DUNAND / AFP / Profimedia

KAO GROM IZ VEDRA NEBA

NOVAK DOBIO SNAŽNO POJAČANJE U SVOM TIMU! Ovo je malo ko očekivao - kontroverzni teniser stao uz Srbina u "borbi" protiv ATP!

Tenis -

Australijski teniser Nik Kirjos jedan je od brojnih trenisera koji su podržali organizaciju igrača PTPA, na čijem čelu se nalaze Novak Đoković i Vasek Pospišil.

U početku, mnogi asovi su se protivili ovoj organizaciji, ali kada su malo detaljnije ušli u celu priču, i shvatili koji je cilj ovoga što radi srpski as, mnogi su promenili mišljenje.

Među njima je i Nik Kirjos, koji godinama unazad ima fenomenalne odnose sa Novakom Đokovićem, pa je sada i on stao uz najboljeg tenisera ikada.

„Veoma sam uzbuđen što sam postao deo inicijative PTPA. Svi igrači koji imaju bilo koje pitanje mogu da budu slobodni da izađu i da govore… Vreme je“, napisao je australijski teniser.

Podsetimo, u prošlogodišnjem finalu Vimbldona Nik Kirjos je izgubio upravo od Đokovića, ali je Australijanac u tom meču pružio jak otpor i srpskom asu uzeo jedan set.

Kirjos ove godine zbog povrede nije igrao nijedan meč, ali ćemo ga gledati na ovogodišnjem Vimbldonu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track