"POMRAČENJE UMA, JAOJ, KAKO ME PROVOCIRAJU!" Neko je Đokovića OZBILJNO RAZBESNEO! Novak se žalio posle meča, kamere sve uhvatile
Foto: EPA/NEIL HALL

VIMBLDON

"POMRAČENJE UMA, JAOJ, KAKO ME PROVOCIRAJU!" Neko je Đokovića OZBILJNO RAZBESNEO! Novak se žalio posle meča, kamere sve uhvatile

Tenis -

Tokom prenosa meča drugog kola Vimbldona nismo mogli da primetimo koliko su navijači provocirali Novaka Đokovića, ali po reakciji srpskog tenisera jasno je da je bilo svega i svačega.

Čim je završen meč, Đoković je gestom poručio ka tribinama "ne čujem vas", a ubrzo je uhvaćen trenutak kada Novak ispred svlačionica priča o tretmanu londonske publike.

Najpre je odgovarao na pitanja dece, Stefana i Tare. Rekao im je da mora da ide u teretanu i poručio kada će stići kući, a potom je usledio kraći razgovor sa suprugom, Jelenom.

Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama se ne čuje najbolje ceo razgovor, ni Jelenino pitanje, ali se čuje deo Novakovog odogovora.

- Imao sam pomračenje uma... Jaoj, kako me provociraju! Oni ne znaju šta mi odgovara - poručio je Novak, a supruga ga je prekinula rečima "znaju tačno".

Mnogi misle da su se ove reči odnosile upravo na tretman koji dobija od navijača.

Međutim, moguća je i opcija da je tema razgovora bio Novakov tim i trenutak kada nije bio zadovoljan onime što je dobio od njih.

U jednom trenutku tokom meča, Đoković se požalio na sastav stvari koje su mu dali.

Iskustvo sa navijačima

Ima Đoković dosta iskustva sa sličnim situacijama i sa njima vrlo dobro zna da se izbori.

U meču druge runde navijači nisu bili problem, srpski teniser je igrao prilično dobro i pokazao je da je spreman da i ove godine ide do samog kraja na trećem grend slemu u sezoni.

Novak je četvorostruki uzastopni osvajač Vimbldona, a titula bi mu ove sezone donela, između ostalog, povratak na prvo mesto, do kog može da dođe i na drugi način - ukoliko napravi korak dalje u odnosu na Karlosa Alkaraza.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track