BRITANSKI NOVINAR PONIZIO NOVAKA! Novi čin OMALOVAŽAVANJA srpskog tenisera: SRAMNA prognoza koja može samo da MOTIVIŠE Đokovića!
Foto: Tiziana FABI / AFP / Profimedia

da li je realan?

BRITANSKI NOVINAR PONIZIO NOVAKA! Novi čin OMALOVAŽAVANJA srpskog tenisera: SRAMNA prognoza koja može samo da MOTIVIŠE Đokovića!

Tenis -

Britanski novinar, Džejms Voker-Roberts, na portalu "Eurosport" dao je prognozu za predstojeću tenisku sezonu i na još jedan način uspeo je da ponizi Novaka Đokovića.

Kako on tvrdi, Novak će ove godine osvojiti samo jedan grend slem trofej.

- U dve od poslednje tri sezone Novak Đoković je osvojio tri grend slem titule. U drugoj sezoni osvojio je jednu od dve koje je igrao. Ali 2024... Pa, Đoković u maju puni 37 godina. Karlos Alkaraz, Daniil Medvedev, Janik Siner i Holger Rune pobedili su Đokovića 2023. godine i smanjio se jaz između mladih snaga i Novaka. Uraditi to u pet setova i dalje je jedan od najvećih izazova u tenisu i malo je verovatno da Đoković neće osvojiti jedan od četiri slem turnira 2024. godine. Na taj način prestigao bi Margaret Kort koja je ostala na 24 grend slem titule. Ali sledeće sezone Novak neće preći preko 25 - napisao je Džejms Voker-Roberts.

Novak Đoković
foto: COLIN MURTY / AFP / Profimedia

Ovo je još jedan čin omalovažavanja najboljeg tenisera planete koji već godinama igra protiv svih prognoza stranih medija, te je za verovati da će ga ovaj tekst još jednom dodatno motivisati i da će Đoković pomeriti granice.

Šta vi mislite, koliko grend slem trofeja će osvojiti Novak Đoković 2024. godine?

Kurir sport / Eurosport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

02:58

PRESVALIČIO SAM SE, A ONDA SU MI NOVAK I JELENA ZAKUCALI NA VRATA Željko Samardžić progovorio o VELIKOM IZNENAĐENJU pred koncert

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja