NEVEROVATNA TRANSFORMACIJA ATRAKTIVNE TENISERKE! Za pola godine izgubila 17 kilograma - objavila fotku i otkrila "recept"! FOTO
Foto: Instagram

trening

NEVEROVATNA TRANSFORMACIJA ATRAKTIVNE TENISERKE! Za pola godine izgubila 17 kilograma - objavila fotku i otkrila "recept"! FOTO

Tenis -

Bivša slovačka teniserka Dominika Cibulkova (35) pokazala je na društvenim mrežama neverovatnu transformaciju koja joj se dogodila.

Svojevremeno četvrta igračica planete i učesnica finala na grend slem turniru pohvalila se svojim pratiocima promenom za koju se borila tokom prethodnih nekoliko meseci - za pola godine izgubila je čak 17 kilograma!

U prvim godinama nakon odlaska u penziju, koje su joj bile obeležene i sa dve trudnoće, Dominika Cibulkova se ugojila i nije bila zadovoljna svojim izgledom.

Dominika Cibulkova
foto: AP

Rešila je to da promeni, počela naporno da trenira i smanjuje unos kalorija na dnevnom nivou. Rezultati su neverovatni, a većina od "nabačenih" 20 kilograma sada je nestala sa njenog tela!

"Evo kako izgleda -17 kilograma! Ovo sam uspela za šest i po meseci. Recept? Počnite odmah, ne čekajte ponedeljak, praznik, sledeći mesec, najvažnije je da počnete i imate plan. Tri osnovna stuba su ishrana - samodisciplina - vežba i pravilno podešen kalorijski unos je osnova da to dugo traje. Ako čovek nešto zaista želi, on će to i postići, bar ja sigurno, jer je snaga u glavi, ne zaboravite. Moj cilj je da izgubim još 5 kg, biće teže, ali ja sam spremna i odlučna, a onda ćemo zajedno slaviti, obećavam", napisala je na Instagramu Dominika Cibulkova, koja je u igračku penziju otišla 2019. godine.

Dominika i njen suprug Mihal Navara venčali su se u leto 2016. godine, još dok se ona aktivno bavila tenisom. Ubrzo nakon završetka sjajne karijere slovačke teniserke ona je javnosti saopštila da je u drugom stanju, dok je krajem 2022. godine objavila da je drugi put trudna.

Dve trudnoće u veoma kratkom roku za nekadašnju finalistkinju Australijan opena uticale su na njenu kilažu, pa je nakon drugog porođaja morala da promeni način života, ishrane i treninga. Za malo više od pola godine skinula je 17 kilograma, pa se po fotografijama na društvenim mrežama može reći da je Cibulkova sada u formi iz igračkih dana.

Kurir sport / Mondo

Bonus video:

00:20

Melburn, Australijan open, navijači, tenis

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track