Mrka umalo oborio Cecu!
Foto: Damir Dervisagic

Aco Pejović proslavio uspešan koncert

Mrka umalo oborio Cecu!

Stars -
Milutin Mrkonjić prilikom pozdravljanja jako povukao Ražnatovićku za ruku, pa je morala da se osloni o zid kako ne bi pala

Aco Pejović je preksinoć posle uspešnog koncerta u Areni, gde je pevao pred 20.000 ljudi, napravio i sjajan afterparti u restoranu „Jezero“ na Adi Ciganliji.Skoro svi gosti iz VIP loža preselili su se na ovu lokaciju kako bi uživali u žurki koju je za njih priredio folker. Tu su mnogi od prisutnih iskoristili priliku da se međusobno ispozdravljaju i malo razgovaraju.Posebno oduševljenje obuzelo je Milutina Mrkonjića kad je Ceca prišla za sto za kojim je sedeo u društvu svoje lepše polovine Ane Bekute. Kad se izljubila sa svojom koleginicom, Svetlana Ražnatović pružila je ruku i bivšem ministru, ali ju je Mrka tako snažno stisnuo i privukao k sebi da je pevačica morala da se pridrži za zid kako ne bi pala.U prijatnoj atmosferi u restoranu, pored brojnih saradnika i prijatelja, uživali su Pejovićevi roditelji i supruga. Druženje je potrajalo do ranih jutarnjih časova.(M. K. V.)

Prva mu čestitala uspeh... Aco sa ženom Biljanom
Prva mu čestitala uspeh... Aco sa ženom Biljanom

Kemiš proslavio rođendan!Zorica Brunclik, Pejovićeva gošća na koncertu, nakon što je svom suprugu Miroljubu Aranđeloviću Kemišu čestitala rođendan pred 20.000 ljudi, zajedno s njim nastavila je slavlje i u „Jezeru“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track