Ivana Baltić: Sreću stvaramo sami sa ili bez papira o braku

Beba stiže za sedam meseci

Ivana Baltić: Sreću stvaramo sami sa ili bez papira o braku

Stars -
Prvi meseci blagoslovenog stanja padaju joj veoma teško, ali to ne umanjuje njenu radost zbog činjenice da će se uskoro ostvariti kao majka

Ivana Baltić (37), voditeljka emisije Ja to tako, u drugom je mesecu trudnoće, a bebi se jednako raduje kao i njen izabranik, poznati arhitekta Zoran Aleksić.

Šarmantna voditeljka Ivana Baltić (37) u drugom je mesecu trudnoće, a ova vest brzinom svetlosti pronela se pošto je njena saradnica SMS obavestila zaposlene da je domaćica emisije "Ja to tako" hitno primljena u bolnicu. Njoj je naime pred snimanje emisije pao pritisak, potom joj je pozlilo i završila je na infuziji.

Prvi meseci blagoslovenog stanja padaju joj veoma teško, ali to ne umanjuje njenu radost zbog činjenice da će se uskoro ostvariti kao majka. Ivana i godinu dana stariji Zoran važe za vrlo skladan par, a upoznao ih je zajednički prijatelj.

"Ne krijem da sam veoma zadovoljna i emotivno ispunjena, ali ne bih otkrivala detalje iz svog emotivnog života", rekla je Ivana o svom fatalnom izabraniku s kojim je, nakon skoro dve godine veze, otpočela zajednički život na Vračaru.

Prijatelji zaljubljenog para kažu da su Ivana i Zoran veoma srećni, a da je on poznatu voditeljku osvojio lepim manirima i romantičnim gestovima. Njihove planove za budućnost upotpunila je činjenica da se polako spremaju za roditeljstvo, svoju najvažniju životnu ulogu.

"Smatram da devojka treba da se odluči na udaju kada sretne čoveka s kojim želi da oformi porodicu. Ne spadam među one žene koje se bez razmišljanja prepuštaju sudbini. Sreću stvaramo sami sa ili bez papira o braku. Svedok sam postojanja mnogih zajednica koje postoje samo zbog forme, ali i onih koje decenijama opstaju isključivo iz ljubavi. Zaista uživam u svojim godinama, znam šta hoću, koje stvari mi prijaju i kako da do toga dođem. Jedna lepa izreka kaže: Za bilo koji odnos nije važno šta govorimo ili šta radimo, već ko smo zaista. A što se mojih godina tiče, oni koji o tome stalno brinu upravo sada mogli bi da prestanu da uvećavaju njihov broj", rekla je Ivana za Story.rs neposredno pre nego što je uplovila u romansu sa Aleksićem.

Tada je bila verena za muzičara Aleksandra Sedlara s kojim je bila u trogodišnjoj vezi, a prekinuli su je nakon što se on odselio za Ameriku.

Sada je, međutim, presrećna kraj poslovnog čoveka koji je projektovao nekoliko velelepnih građevina u Srbiji i regionu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track