Željko: Ivan i ja nećemo otkriti detalje razgovora

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

Auuu

14-10-2014 08:27h
Ukoliko je tačno da Ivan može da predje u tv kuću sa kojom se najzesce bavio,onda samo može da se kaže FUJ! Zar tamo gde je gazda,Lea,Amidza i ostale "glavne role" njegovih doskocica? Ili je slučaj I? I
anovica novi slučaj Olje Beckovic? Samo još i pitanje zašto "najgledanija" juri,progoni,traži ove sa ovih negledanih? Zašto je Pink bas izuzetno naj,naj onda kad Ivan,ili onda kad je Olja imala svoj,bez konkurencije, Utisak? Sta ce mu oni kad ima Vucicevica i ostale "naj"? A Ivanu:"zar je to moguće?"

Lena

14-10-2014 08:47h
Ja bih volela da Ivan predje na Pink. Sve je to showbiznis. Ako je Grand mogao na Prvu, ne vidim razloga da bilo ko ne ode tamo gde mu ponude bolje uslove. Narocito na Pink koji vidim da ide ka tome da precisti svoj program od svega loseg sto ga je pratilo. Vec sada je to puno bolje. Jos kad bi Ivan presao i kad bi skinuli Leu Kis sve bi bilo top.

eee..

14-10-2014 09:16h
SVE je danas na prodaju..!!

mira b

14-10-2014 09:25h
Ko zna kakve su tu sve kombinacije i ponude...verovatno vise para..uslovi bolji..ko zna sta još
Ivane..jeste prekretnica ali CUVAJ ZDRAVLJE

akonkagva

14-10-2014 10:44h
Ha, ha u najavi Amidzi vece sa Ivanom Ivanovicem. Bas ima da bude interesantno, obzirom na njihovo uzajamno "postovanje".

mira

14-10-2014 18:00h
Meni je svejedno šta su se dogovarali . Ja sam Pink odavno izbacila iz moje programske šeme . Sudeći da Željko gura jeftinu zabavu za široke narodne mase , ne verujem da bi Ivan radio nešto van toga . Ja bi se najviše obradovala kad bi Željko stavio katanac na svoju televiziju , zbog omladine koju kvari programom ispod svakog nivoa .
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: