10 top selfija u 2014: Koje naše lepotice su apsolutne kraljice ovog trenda?

Koga vi birate?

10 top selfija u 2014: Koje naše lepotice su apsolutne kraljice ovog trenda?

Stars -
U svetu je u poslednjih nekoliko godina zavladao trend selfija koji nije zaobišao ni naše zvezde.

Ovaj tekst je preuzet sa sajta Story.rsManekenke, pevačice, voditeljke... Ono što im je zajedničko jeste atraktivan izgled, ali i opsesija selfi fotografija. Ovim selfijima posebno se raduju njihovi fanovi, ali ni mi nismo odoleli da za vas izdvojimo deset najlepših po našem izboru.

Emina JahovićNa društvenim mrežama srpska Penelope Kruz voli da postavlja fotografije svojih mališana i supruga Mustafe Sandala, ali među njima mogu da se pronađu i selfiji.

Nataša BekvalacNovosadska lepotica retko se odlučuje za selfije, ali nekoliko ovakvih fotografija koje ima na svom Instagram profilu definitivno raduju njene fanove.

Ivana ŠpanovićAtletičarka važi za jednu od najlepših sportistkinja na svetu tako da se ne bismo bunili i da je ceo jedan profil popunjen isključivo selfijima.

Nikolina PišekAtraktivna voditeljka važi za seks simbola na našim prostorima. Iako je juče po drugi put postala mama, to je ne sprečava da svoj izgled neguje do savršenstva. Najbolji dokaz za ovo su fotografije koje možee videti na njenim profilima.

Seka Aleksić Popularna pevačica trudom i napornim radom na sebi dovela je svoju liniju do savršenstva, te konstantno dobija komplimente na račun svog izgleda. Bolji izgled podrazumeva i veće samopouzdanje, a najbolji dokaz za to su brojni selfiji koje Seka kači na društvene mreže.

Jelena RozgaJelena Rozga nema običaj da svakodnevno deli svoje fotografije sa fanovima, ali kada to uradi ostavlja bez daha. S godinama njen seksepil dolazi do izražaja, tako da ove fotografije naročito raduju mušku populaciju.

Jelena KarleušaPop zvezda svakodnevno objavljuje svoje fotografije zbog kojih je privukla pažnju ne samo domaće već i strane javnosti. Atraktivan izgled i istančan osećaj za modu su ono zbog čega se Jelena našla na našoj listi.

Sofija MiloševićZgodna manekenka stekla je svetsku karijeru zahvaljujući svojoj neobičnoj lepoti i harizmi, a s obzirom da je profesionalni model pravo je uživanje gledati fotografije izabranice Viktora Troickog.

Bojana RajićSrpska trendseterka posebno voli da se fotografiše, toliko da je jedno vreme bila meta kritika što je čak i sa svojim sinom praktikovala selfi fotografije. Mi volimo ove fotografije atraktivne bivše manekenke zato se i nalazi na listi naših top deset.

SeverinaRegionalna zvezda ljubimica je kako mlađe tako i starije generacije, a tek je u poslednjih nekoliko meseci svoje fanove počela da časti selfi fotografijama na kojima uvek odiše seksepilom.SA SAJTA STORY.RS PREPORUČUJEMO JOŠ:Ko su najlepše mame naše estrade?5 najvećih blamova naših estradnih zvezda Javne ličnosti sa naše scene koje se nisu podvrgle estetskoj hirurgijiOvo su poznate ličnosti koje se nikad ne smeju! Pogledajte koje su to slavne ličnosti koje ne piju alkohol

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track