CECI NUDE 200.000 EVRA DA ZAPEVA U HRVATSKOJ: Spremni za koncert na proleće!
Foto: Dragan Kadić

POZIVAJU JE: Hrvati joj oprostili Arkanove ratne zločine

CECI NUDE 200.000 EVRA DA ZAPEVA U HRVATSKOJ: Spremni za koncert na proleće!

Stars -
REKORD! Satanizovali su je jer je udovica Ražnatovića, koji je „njihove majke i očeve zavio u crno“, a sad hoće da joj daju najveći honorar koji je ikad dobila neka eks-Ju zvezda

Hrvati nude 200.000 evra srpskoj folk zvezdi Svetlani Ceci Ražnatović da zapeva u Zagrebu!Hrvati su je decenijama satanizovali, ne opraštajući joj to što je udovica Željka Ražnatovića Arkana, koji je, kako je rekla Cecina koleginica Tereza Kesovija, njihove „majke i očeve zavio u crno“. Ekstremisti su joj i otvoreno pretili. Zbog toga ona nikad nije zapevala u Hrvatskoj, gde su njene pesme i dalje zabranjene na velikim televizijama i radio-stanicama.Jake mere obezbeđenjaMeđutim, kako saznajemo, jedan biznismen spreman je da joj ponudi najveći honorar koji je ikada dobila neka estradna zvezda u bivšoj Jugoslaviji samo da zapeva u Zagrebu.- Osim 200.000 evra, Ceci će obećati i jake mere obezbeđenja jer bi to bio koncert visokog rizika. Ako pristane, nastup bi mogao da se dogodi već na proleće - tvrdi naš dobro obavešten izvor.

Tereza Kesovija
Tereza Kesovija

Tim povodom pozvali smo Ražnatovićevu, ali ona do zaključenja broja nije odgovarala na pozive i poruke. Ceca je ranije isticala da nikad neće nastupiti u Hrvatskoj.- I kad sam pravila koncert u Beogradu, pozvala sam sve ljude koji žele da me čuju da dođu ovamo jer su Srbija i Beograd otvoreni za sve ljude, za razliku od, na primer, Zagreba. Zato tamo nikada u životu nisam bila i neću ići - rekla je svojevremeno Ražnatovićeva.Poziva ih u BeogradOna je napomenula da su njeni fanovi, bez obzira na to iz koje su zemlje, dobrodošli na svaki njen koncert.- Poštujem publiku sa svih prostora bivše Jugoslavije i sve ih pozivam na svoje koncerte gde god nastupam. Celog života sam se bavila isključivo muzikom i pevam najlepše ljubavne pesme - govorila je Ceca.

Ekstremisti NIKO TE NEĆE ZAŠTITITI!Već na sam pomen Cecinog koncerta u Hrvatskoj ekstremisti su na internetu otvoreno pretili srpskoj pevačici.- Ne postoji osiguranje koje te može zaštititi u Zagrebu od nas - napisao je jedan ogorčeni Hrvat.

RETROSPEKTIVAIvan Primorac, pukovnik u penzijiARKAN HTEO DA UBIJE TUĐMANAU maju 1990. dobio sam informaciju da muškarac pod nadimkom Akrap planira da ubije Tuđmana, ali smo utvrdili smo da se zapravo radi o Arkanu. Shvativši da je u pitanju kriminalac koji obavlja najprljavije poslove u službi plana velike Srbije, preduzeli smo sve da raščistimo tu situaciju.Večernji listU ARKANOVIM SEFOVIMA HRVATSKO BLAGO„Iako neki od najbližih arkanovaca, koji su bili pripadnici njegovih paraformacija koje su harale i počinile najstrašnije zločine po Slavoniji i BiH, kažu kako prvi put čuju da je Arkan imao sefove, biće zanimljivo videti što je skriveno u njima jer on je bio glavni u pljačkanju slavonskih šuma, nafte iz crpilišta Ðeletovci i imovine proteranih Hrvata.“Index.hrBRAK S RATNIM ZLOČINCEM„Osim po svojoj muzici, Ceca je u Srbiji poznata i po nacionalističkim stavovima, te braku sa ubijenim ratnim zločincem Željkom Ražnatovićem Arkanom.“

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track