NAKON SMRTI PEVAČA, OGLASILA SE CUCA! NEKA SVI ZNAJU DA JAKO PATIM: Ucveljenoj pevačici pozlilo kada je čula da je OSTALA BEZ ŠABANA ZAUVEK! (FOTO)
Foto: Printscreen, Vladimir Šporčić

plače, ne može da se smiri

NAKON SMRTI PEVAČA, OGLASILA SE CUCA! NEKA SVI ZNAJU DA JAKO PATIM: Ucveljenoj pevačici pozlilo kada je čula da je OSTALA BEZ ŠABANA ZAUVEK! (FOTO)

Stars -

Kralj narodne muzike, Šaban Šaulić poginuo je posle teške saobraćajne nesreće u Nemačkoj. Zajedno sa Šabanom Šaulićem u vozilu koje je krenulo put aerodroma bili su njegov kum Slobodan Boban Stojadinović i muzičar Mirsad Kerić. Prema nezvaničnim informacijama, oni su posle nastupa u Nemačkoj otišli u hotel, a iz hotela su krenuli put Diseldorfa negde oko četiri ujutru, gde je trebalo da se ukrcaju na let za Beograd.

Od pevača su se oprostili svi koji su ga poznavali i voleli, a među njima i Ivona Negovanović Cuca, koja je ispisala tužne reči pored svoje fotografije na kojoj je ucveljena zbog ogromnog gubitka.

foto: Printscreen Instagram

"Činjenica je da sam jako tužna i da želim da svi znaju da patim i da mi nije dobro", napisala je Cuca na svom Fejsbuku.

Podsetimo, Šaban Šaulić bio je na korak do razvoda sa svojom suprugom Gocom, zbog veze sa mladom pevačicom. Nekoliko godina unazad javnost je brujila o tome da je pevač bio u ljubavnoj vezi sa Cucom, a tu vezu pratili su brojni skandali, optužbe i klevetanja. Šaulićeva supruga Goca je sve to dostojanstveno podnela i uspela da očuva zajednicu, budući da imaju veliku porodicu.

foto: Stefan Jokić

Kurir.rs / Foto: Printscreen, Vladimir Šporčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track