Najnovije vesti

DARKO JE ZIDAO OVU KUĆU ZA ANU, A U NJOJ SE SAD BAŠKARI MARINA! Iskeširao je 250.000 €! Na opremanje otišlo je 40.000! Lafčina je DAO SVE za verenicu i sina!
Foto: Sonja Spasić, Printscreen

KURIR STARS U BRESTAČU

DARKO JE ZIDAO OVU KUĆU ZA ANU, A U NJOJ SE SAD BAŠKARI MARINA! Iskeširao je 250.000 €! Na opremanje otišlo je 40.000! Lafčina je DAO SVE za verenicu i sina!

Stars

Darko Lazić i njegova verenica Marina Gagić broje sitno do rođenja njihovog prvog sina, pa i sređivanje kuće privode kraju. Kada smo im došli u posetu, njih dvoje nismo zatekli kod kuće, ali nas je dočekala pevačeva majka Branka.

 

Iako je napolju tog dana bila velika žega, to nije sprečilo Darka i Marinu da odu u kupovinu nameštaja i bele tehnike.

 

"Nisu tu, samo što su otišli za Beograd. Kupuju stvari za kuću, imaju još neke krupnije komade bele tehnike da nabave. Sada su otišli za šporet", ljubazno nam je odgovorila Lazićeva majka, koja inače brine o celom domaćinstvu.

 

Uputila nas je do kuće koju je pevač počeo da zida još dok je bio u braku s Anom Sević i u kojoj je trebalo da žive zajedno. Ipak, sada će u njoj uživati Darko, njegova nova ljubav Marina i njihov sin.

 

foto: Sonja Spasić

Nije tajna da je folker gradnju kuće platio 250.000 evra, a kako smo saznali od izvora bliskog Laziću, dosad je na opremanje njenog enterijera dao čak 40.000 evra.

 

foto: Sonja Spasić

"On je inače lafčina, a sada je hteo da ispuni svaku Marininu želju. Ugaonu garnituru platili su 3.600 evra, a skoro toliko su iskeširali i za kuhinjske elemente. Trpezarija im je velika, pa pošto su brojna familija, Darko je predložio da kupe ogroman sto sa 12 stolica. Ma, sve ih je koštalo papreno", otkriva naš izvor.

 

Ipak, Darko je skoro pa najveći deo novca iskeširao za sobu svoje mezimice Lorene, jer želi da ona maksimalno uživa kad dođe kod tate i brata.

 

foto: Sonja Spasić

"Loreni su kupili neobičan krevet u kompletu s ormanima, stočićima, komodama, tepihom i dečjim zavesama. Sve će biti roze-srebrno. Samo Lorenina soba košta 9.000 evra, a takva slična biće i za bebu. Sin će biti s roditeljima u sobi, a sopstvenu će dobiti kad malo poraste", naglašava izvor Kurir Starsa.


Jasno je da se pevač pobrinuo za svaki detalj, pa je i dvorište, iako beba još nije ni rođena, pripremio za uživanje s porodicom. Tu smo zatekli majstore kako iz kombija iznose nameštaj koji je par prethodno naručio.

 

foto: Damir Dervišagić

DŽAKUZI U SPAVAĆOJ SOBI


Darko je i ranije govorio da će kuća imati tri kupatila i šest velikih soba. U potkrovlju će biti i bilijarska sala i teretana sa mini-saunom, jer je Lazić hedonista kad je reč o ovim rekreacijama.

 

Pevač je svojevremeno, dok je bio s Anom u braku, u planu imao i džakuzi, koji je želeo da smesti u spavaću sobu. Sada će u tom džakuziju, umesto s Anom, Darko uživati s Marinom.

foto: Kurir

Kurir.rs/Nevena Mijušković/Foto: Sonja Spasić, Vladimir Šporčić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...