Severina šikanirala novinare!
Foto: KURIR

bahata zvezda

Severina šikanirala novinare!

Stars -
Na snimanju spota za pesmu „Italijana“ u Beogradu organizatori sklanjali predstavnike medija, koje su danima pozivali da dođu

Umislila da je na salašu.Severina Vučković je preksinoć, na snimanju spota za pesmu „Italijana“ na beogradskom splavu „Plej“, pokazala da nije profesionalac! Prvo je kasnila skoro čitav sat, a zatim, nepoštujući tuđe vreme, ali izuzetno poštujući svoje, ponašala se kao da su oko nje samo fanovi. Uključujući i novinare i foto-reportere!U više navrata medijima su stizali pozivi da dođu na snimanje. Zatrpavani smo mejlovima, a kad smo otišli na snimanje - šikanirali su nas. Seve je novinare ignorisala kao da su deo scenografije. Žena došla, snimila svoje i otišla. Ni „dobar dan“, ni „bok“, ni „pomoz’ bog“! Organizatori su nas udaljavali, a Ivana Bajić, voditeljka šoua „Ja imam talenat“ i sad članica Severininog PR tima, ničim izazvana počela da vrišti:- Sklonite novinare! Sklonite novinare!Po završetku snimanja menadžer Tomica Petrović prišao je pevačici i odveo je sa splava. Ako vas neko pozove negde, onda je red i da vas ispoštuje. Ovako... Bruka.

Fanovi su okružili Severinu
Fanovi su okružili Severinu

IzgrebanaSeve je na snimanju pokazala zavidnu liniju. Zgodna, preplanula... Ali, pažnju nam je privukla velika ogrebotina na njenom kolenu.

Crven konac protiv urokaŠto je sigurno, sigurno je! Bolje na vreme vezati crven konac protiv uroka, nego se posle boriti sa urocima. Tom logikom vodila se Severina dok je prihvatala narodne običaje iz muževljevog kraja. Pa nije odolela ni sujeverju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track