sodoma i gomora

JK POKAZALA LIČNU KARTU! SREDNJI PRST ZA NOVINARE! Od nje ništa drugo nismo ni očekivali: Sevala pred sudom zabundana kao da će SMAK SVETA! (KURIR TV)

Stars -

Jelena Karleuša imala je danas u 11 sati zakazano suđenje sa Ognjenom Vranješom, međutim pevačica i njen advokat izašli su iz Prvog osnovnog suda nešto ranije. Kako saznajemo, JK se malo pre 11 sati pojavila zbog neke druge tužbe. Suđenje s fudbalerom odloženo je zbog Vranješove važne utakmice.

Izlazeći iz suda namrštena JK je pokazala srednji prst novinarima koji su došli da isprate suđenje, a pogled je krila iza velikih tamnih naočara. Ona, kako saznajemo, nije u obavezi da prisustvuje ročištu jer je saslušana na prethodnom, a iduće zakazano je za novembar.

Dok je nonšalantno odlazila, postalo je jasno da se za ovu priliku zabundala kao da će smak sveta!

1 / 5 Foto: Kurir/S.S.

Nosila je dugu suknju, duboke čizme i beli džemper sa ogromnom kragnom - što obično nije slučaj. Iako na suđenja ne ide baš kao na nastupe, ovoga puta stvarno je prevazišla samu sebe!

foto: Sonja Spasić

Ipak, jedno je ostalo isto - pred novinarima pokazala je svoju ličnu kartu. Dok je odlazila, pokazala je svim okupljenima srednji prst.

Kurir.rs, N.M, M.G/Foto: Sonja Spasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja