ŠABANOV NASLEDNIK SE RAZVEO ZBOG 15 GODINA MLAĐE ZVEZDE GRANDA: Ova lepotica ukrala mu je srce! FOTO
Foto: Privatna Arhiva, Ana Paunković

Nova estradna ljubav

ŠABANOV NASLEDNIK SE RAZVEO ZBOG 15 GODINA MLAĐE ZVEZDE GRANDA: Ova lepotica ukrala mu je srce! FOTO

Stars -

Emir Habibović (37), kojeg je pokojni pevač Šaban Šaulić smatrao svojim muzičkim naslednikom, razveo se od druge supruge zbog petnaest godina mlađe finalistkinje "Zvezda Granda" Tamare Selimović, saznaje Kurir.

Tamara I Emir uživaju u Turskoj
Tamara I Emir uživaju u Turskojfoto: Privatna Arhiva

Njih dvoje su se, prema rečima našeg izvora, upoznali preko zajedničkih prijatelja i odmah su među njima proradile emocije. Mlada pevačica iz Šapca tada nije bila upućena u to kakav je emotivni status njenog kolege, dok je, s druge strane, Emiru brak uveliko bio u krizi. To je za Kurir potvrdio njegov blizak prijatelj A. E. (ime i prezime poznato redakciji).

Tamara i Emir Habibović
Tamara i Emir Habibovićfoto: Privatna Arhiva

- Emir se dva puta ženio. Tačno znam šta se desilo sa drugom suprugom. Nije im išlo. Često su imali razmirice i odlučili su da je za oboje najbolje da se raziđu. Kada je upoznao Tamaru, ona mu je bila svetlost na kraju tunela. Baš je bio utučen, a ona mu se našla u pravom trenutku. Ta razlika u godinama se u njihovom slučaju i ne primećuje. Ni jedno ni drugo nisu želeli da kriju vezu - tvrdi Emirov prijatelj.

Tamara Selimović i Emir Habibović
Tamara Selimović i Emir Habibovićfoto: Privatna Arhiva

U prilog tome svedoče i fotografije koje oboje postavljaju na društvenim mrežama sa putovanja po svetu, pa iz studija, a na kojima se vidi kako razmenjuju nežnosti i uživaju jedno u drugom. Oni su nedavno zajedno bili u Veneciji, pa u Turskoj.

Šaban Šaulić, Emir Habibović
foto: Pritnscreen/Instagram

Inače, pokojni Šaulić je komponovao dve pesme za Habibovića, dok Selimovićeva uveliko radi na svojoj prvoj pesmi koju će uskoro da izbaci, a za koju je zadužen Saško Nikolić.

Tamara Selimović
Tamara Selimovićfoto: Privatna Arhiva

Tokom jučerašnjeg dana smo u više navrata pokušali da stupimo u kontakt i sa Tamarom i sa Emirom, ali oni nisu bili dostupni za komentar.

Lj. S., foto Printskrin Instagram

Bonus video:

00:20

NE MOŽEŠ TO VIŠE DA MI RADIŠ: Rokvić krišom snimio ženu, ona izgorela i počela da URLA! Svi se pitaju kako je PROŠAO posle!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track