IZMEĐU BORE I MACE DISKRECIJE I DALJE SEVAJU VARNICE: Započeli romansu u ZADRUZI 1, a evo u kakvom su sada ODNOSU!
Foto: Nemanja Nikolić

iskren

IZMEĐU BORE I MACE DISKRECIJE I DALJE SEVAJU VARNICE: Započeli romansu u ZADRUZI 1, a evo u kakvom su sada ODNOSU!

Stars -

Maca Diskrecija i Bora Santana imali su kratku romansu u Zadruzi 1 pre tačno četiri godine, a sada je on otkrio da između njih dvoje ima simpatija i dalje.

Bora Santana
foto: Printscreen/Red Tv

- Maca i ja smo u korektnim odnosima. Bori se devojka na svoj način i radi. Ima nekih simpatija između nas uvek. Baš me je iznenadila svojom promenom. Lepo izgleda. Ne gledam je trenutno kao s**sualni objekat. Za sada smo ugovorili neke zajedničke nastupe i to je to. Dobro, povezem je nekada kući kada se sretnemo u gradu ili na nekoj emisiji, ali nema ništa više od toga među nama - rekao je Bora za Star, a prenose mediji, ali nije baš bio iskren, pa je njegov drug otkrio šta se dešava:

- Bora i Milica su i dalje u ljubavi, ali on krije da se viđa sa Macom. Sve radi tajno, a onda Milicu laže kako ne bi poludela. Kada ga pita šta se to priča za njega i Macu, on samo viče da je to zbog posla i ništa drugo. Vara Milicu i laže je jer želi da je drži na uzici, a sa druge strane izlazi i viđa se sa Macom. Obiće mu se to o glavu kada Milica bude saznala sve, pakao će mu napraviti - navodi izvor.

Maca Diskrecija
foto: Printscreen

Kurir.rs/Star/M.M.

Bonus video:

00:08

BORU BAŠ BRIGA ZA MILICU KEMEZ! Santana otišao u Budvu, provodi se na JAHTI, a kad bivša vidi sa kim je dobiće NAPAD BESA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track