00:07

Ražnatovići i Gudelji čestitali Anastasiji rođendan

slavlje počelo

CECA UPOZNALA ZETA! Nemanja sa porodicom stigao u vilu na Dedinju, Tasi čestitali rođendan a svi su primetili JEDAN DETALJ

Stars -

Fudbaler Nemanja Gudelj konačno je posle tri meseca zabavljanja sa Anastasijom Ražnatović upoznao taštu Svetlanu Cecu Ražnatović.

Naime, upoznavanje tašte i zeta palo je u njenoj vili na Dedinju, a poznati sportista došao je u društvu majke, sestre i brata. Svi zajedno snimili su video kojim su Anastasiji čestitali današnji 24. rođendan, a komentari na Instagramu samo su se nizali.

- Srećan rođendan, Taso! Živeli! - rekli su nasmejani u snimku.

Mnogi su prometili da se u desnom uglu sobe nalazi portret pokojnog Željka Ražnatovića Arkana.

Ceca Ražnatović, Željko Ražnatović Arkan
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Anastasija će proslaviti večeras 24. rođendan u jednom prestoničkom restoranu, a na žurku su pozvane njene kolege, porodica, prijatelji, kao i dečko Nemanja Gudelj koji je specijalno za ovu priliku došao iz Španije. Za veliki događaj pevačica je dala pozamašnu svotu novca, oko deset hiljada evra, saznaje Kurir.

Na trpezi će se naći sve i svašta, počev od raznih vrsta mesa, testenina, salati, pita, kao i slatki sto sa kolačima i osvežavajućim dezertima. Samo za ovu stavku dala je oko dve hiljade evra. Nešto više, oko tri hiljade evra, koštaće je piće. Služiće se sokovi, ceđeno voće, razni alkoholni napici, kokteli, ali i skupocena vina i šampanjci.

I torta će biti na nekoliko nivoa i košta približno 300 evra, a tu su i muzičari, odnosno bend koji će pevati, za koji je iskeširala približno dve hiljade, zatim najam lokala, dekoracija, vatromet... Ona se potrudila da iznenadi i svoje goste, pa će svako od njih dobiti simboličan poklon.

kurir.rs

Bonus video:

01:14

Anastasija Ražnatović pokazala gola leđa u svetlucavoj haljini

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track