ODLOŽENA OPERACIJA SRCA MILIĆU VUKAŠINOVIĆU: Roker se ogladio od kuće i otkrio razlog "Moram da..."
Foto: Kurir TV, Ana Paunković

ODLOŽENA OPERACIJA SRCA MILIĆU VUKAŠINOVIĆU: Roker se ogladio od kuće i otkrio razlog "Moram da..."

Stars -

Rokeru Miliću Vukašinoviću zbog narušnog zdravstvenog stanja i loše krvne slike odložena je operacija na srcu koja je bila zakazana za pre četiri dana.

Milić Vukašinović
foto: Kurir televizija

On se sada oglasio od kuće na svom Iks nalogu, gde je istakao da mu još uvek nisu ugradili stentove.

- Nisu mi ugradili stentove jer mi je krvna slika jako loša, malokrvnost i anemičnost su me s**bali i sad moram krvnu sliku da popravim do zadovoljavajućeg nivoa da bi mi završili stentove, a mislim da su mi krv s**bale tablete za razređivanje krvi - napisao je Milić Vukašinović u svom obraćanju.

Milić Vukašinović
foto: Printskrin / Tviter

Da podsetimo, Milić Vukašinović nakon operacije aneurizme u nozi bio je zaražen bolničkom bakterijom, zbog čega je tada hospitalizovan.

- Imao sam osjećaj da ću se ugušiti i u tri ujutro smo zvali Hitnu pomoć, koja me prebacila u Urgentni centar u Beogradu - rekao je Vukašinović i dodao:

- Ali me noga isto boli kao nakon operacije. To je takav rez 6 centimetara dubok, onda su i neke nerve prerezali što nije trebalo i to sada boli. Nekontrolisano boli.

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

00:55

NISU ZVALI I PONUDILI POMOĆ, A SVE PARE SU OTIŠLE NA LEKOVE! Milić Vukašinović žestoko udario na prijatelje Mandića i Mitrovića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track