"NA POČETKU POSTOJE OPASNI IZAZOVI" Folk zvezda se prisetila prvih koraka, dala savet zlata vredan: Granice moraju da postoje...
Foto: Printscreen

iskreno

"NA POČETKU POSTOJE OPASNI IZAZOVI" Folk zvezda se prisetila prvih koraka, dala savet zlata vredan: Granice moraju da postoje...

Stars -

Dragana Mirković u novoj epizodi novog formata na Kurir televiziji "Rame uz Rame sa Draganom" prisetila se prvih koraka u svojoj karijeri koju je započela sa samo 15 godina.

Dragana Mirković
foto: Printscreen

- Prvi put na televiziji meni nije bilo dobro. Nisam znala, imala sam neku crnu rupu u glavi. Znam samo kad su rekli: "Dragana ti si na redu" i trenutak kad sam sišla sa scene, to je sve... - otkrila je Dragana na samom početku.

Dragana Mirković
foto: Miomir Milić

Najveća regionalna zvezda priznala je šta je od krucijalne važnosti za mlade osobe koje žele da se bave ovim poslom i priznala šta ju je dovelo do vrtoglavog uspeha.

- Na samom početku jedna mlada osoba se susreće sa mnogo izazova i to su obično izazovi koji su opasni na neki način. Nebitno koliko je mlada osoba, uvek je važno do koje granice može sebi da dozvoli da ide i koja je to granica koja ne sme da se pređe ni po koju cenu makar mu poklonili celu Ameriku - rekla je Dragana i dodala:

Dragana Mirković
foto: Printscreen

- Sve na početku zvuči sjajno, međutim mora se razmišljati o svakom koraku, o svakoj izgovorenoj reči, to su izazovi bez obzira koliko je neko mlad, ja sam imala 15 godina, mora da bude jako stabilan i čvrsto na zemlji. Mora da ima to neko vaspitanje i usađene granice preko kojih nikada ne prelazi - zaključila je folk zvezda.

Novi zabavni format Kurir televizije "Rame uz rame sa Draganom" emituje se svake subote i nedelje od 20 časova.

Dragana Mirković
foto: Miomir Milić

Najveća regionalna muzička zvezda Dragana Mirković sa svojim timom izabrala je 14 takmičara koje će voditi kroz uzbudljivu avanturu.

Oni će se gotovo tri meseca boriti za priliku da nastupaju sa Draganom Mirković na njenom jubilarnom koncertu, ali i za glavnu nagradu, koja iznosi čak milion dinara.

00:14

PLESNI ŠOU RAME UZ RAME SA DRAGANOM POMERIO SVE GRANICE DOBRE ZABAVE! Novi format na Kurir televiziji ostavio publiku bez daha

Kurir.rs

Bonus video:

01:29

DRAGANA MIRKOVIĆ OTKRILA SVOJU GLAVNU OSOBINU: Živi OKUPANA zlatom i kadifom, a evo šta je zaista čini SREĆNOM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track