PRIJOVIĆKA ZAPOČELA DRUGI KONCERT U NIŠU! Nikad izazovnije izdanje pevačice bacilo publiku u trans: Dekolte do pupka (FOTO)
Foto: Kurir

JOŠ JEDNA NOĆ ZA PAMĆENJE

PRIJOVIĆKA ZAPOČELA DRUGI KONCERT U NIŠU! Nikad izazovnije izdanje pevačice bacilo publiku u trans: Dekolte do pupka (FOTO)

Stars -

Aleksandra Prijović upravo je započela svoj drugi od tri koncerta u okviru turneje “Od istoka do zapada” u dupke punoj hali “Čair” u Nišu.

Aleksandra Prijović
foto: Kurir

Po običaju, i ovaj koncert Aleksandra je započela pesmom “Za nas kasno je”. Pevačica je publiku opet oduševila svojim stajlingom, pa se tako na drugom koncertu u Nišu pojavila u dugoj crnoj šljokičavoj haljini na bretele i crnom suknjom od satena, koju je posle skinula. Ova haljina je u prvi plan istakla njen duboki dekolte. Haljina ima i providne delove, koji su bili prekriveni samo prozirnom čipkom.

1 / 2 Foto: Kurir

Nakon što je pozdravila publiku sa juga, Prija je istakla da nikad do sad nije doživela takvu energiju kao što je to bilo sinoć na prvom koncertu i da su svi iz tima to primetili, a uz smeh je dodala i da ona može publici da peva prateće vokale.

Odmah nakon toga, žurka je nastavljena uz kombinaciju starih i novih hitova.

Kurir.rs

Bonus video:

00:38

Aleksandra Prijović počela drugi blok koncerta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja